Şehit cenazesinde kadına linç girişimi! GALERİ

Bingöl'de şehit düşen 8 polisten biri olan Trabzonlu polis memuru Ümit Yıldırım'ın cenazesi askeri uçakla Trabzon Havalimanı'na getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2012 14:13 GÜNCELLEME 17.09.2012 19:42 GÜNCEL
Şehit cenazesinde kadına linç girişimi! GALERİ
Şehit cenazesinde kadına linç girişimi! GALERİ

Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkiinde dün sabah polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit düşen 8 polisten biri olan Trabzonlu polis memuru Ümit Yıldırım'ın cenazesi askeri uçakla Trabzon Havalimanı'na getirildi.

Cenaze uçaktan indirilerek askerlerin omuzlarında ambulansa konulması sırasında ortaya çıkan ve omzunda Türk bayrağı bulunan bir kadının sloganları şehit yakınlarının tepkisini çekerken, şehit yakınları kadına saldırdı. "Bu kadar şehit oldu. Bu teröre ne zaman dur denecek" diyerek bağırmaya başlayan kadına şehit polis memurunun yakınları "Ne şov yapıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Kadına tepki göstererek üzerine yürüyen şehit yakınları kadını tanımadıkları ve böyle bir akrabaları olmadığını belirterek kadının provakatör olduğunu iddia ettiler.

Polis ekipleri güçlükle kadını şehit yakınlarının elinden alarak havalimanındaki bir odaya götürdüler.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • ibrahim kırdağ 11 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim kırdağ. trabzonlu şehit ailesinin provakatör kadına karşı gösterdiği doğru yaklaşım sebebi ile teşekkür ediyoruz. artık kardeş kavgasından bıktık. oğlullarına allahtan rahmet kendilerine de sabır diliyorum.çocukları için onlar kadar bizde üzgünüz. savcının provakatörü dışarı salmasını şiddetle kınıyoruz. çünkü o kadın yarın başka yerde başka insanların ölümüne neden olabilir. eski yargı sistemini özler olduk.
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    particilik. hepinizi esir almisda haberiniz yok. particilik adina yanlislara dogru diyen. particilik adina millete küfür eden. particilik adina kendisini hür ve bagimsiz yapamayan esirler ne kadar hakli? iman isigi altinda bir sorgulasinlar kendilerini bakalim ne kadar hakli cikacaklar?!
    Cevapla
  • AHMET EMİN 11 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı zihniyetler!!!. vatan sevgisi uğruna 1980 öncesi on binlerce insanı öldürüp yüzbinlerece yuva yıkan ;sonrada sağcı-solcu kol kola verip bu ülkenin kaynaklarını hortumlayan bankalarının soyulmasına göz yuman çanak tutan zihniyet ile bu gün şehit cenazelerini su istimal eden zihniyet aynı,ama tek fark var bu millet aynı oyuna birdaha gelmiyor.bazı yorumcuların kızgınlığı buna galiba!!!!
    Cevapla
  • MURAT İNCE 11 yıl önce Şikayet Et
    kadın trabzon mhp üyesi nurten yetimoğlu yorumumda yanılmamışım.... zaten mhp zihniyetinin amacı bu şehit cenazelerinden nemalanıp slogan siyaseti yapmak onların ne kadar vatan millet ahlak derecesini ve vatan sevgisini 10 yöneticisinin rus kadınlara milli manevi ve ahlaki değerleri satıp hz. osmana hakaret edecek kadar ne denli vatan severmi yoksa vatan satanmı olduklarını gördük
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    harzem. 17 eylül 2012 16:55 yoruma bak anlarsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR