Erzincan'da iç ürperten kış hazırlığı

Genelde yolları açık tutmak için hazırlıklar yapan belediyelerle ilgili Erzincan'dan ilginç bir fotoğraf ajanslara düştü. Erzincan'da kar yağışı ve don öncesinde iş makineleri ile mezarların hazırlaması, iç ürperten görüntüler oluşturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2012 12:22 GÜNCELLEME 26.11.2012 18:55 GÜNCEL
Erzincan'da iç ürperten kış hazırlığı
Erzincan'da iç ürperten kış hazırlığı

Erzincan Belediyesi'nin kışa hazırlık kapsamındaki hazırlıklarından biri de Terzibaba Mezarlığı'ndaydı. 

Kent merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Terzibaba Mezarlığı'nda kış hazırlıkları kar yağışı öncesi başlatıldı. 150 yıllık tarihe sahip 30 dönümlük mezarlıkta yılda 350 civarında defin işlemi gerçekleştiriliyor.

Özellikle kış şartlarının ağır geçmesinden dolayı 100 civarında mezar açıldığını belirten Terzibaba Mezarlık Müdürü Murat Uslu, "Don olaylarına karşın, defin işlerimizde herhangi bir aksaklığa mahal vermemek için Belediye olarak önlem aldık. Önümüzdeki kış dönemi için 100 kadar mezar hazırladık" dedi.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR 3
  • MEHMET AVCI 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. ölüyede diriyede hizmet. belediye iyi düşünmüş, örnek bir çalışma. hani birde öbür tarafata da yardım elini uzatsa çok iyi olurdu.
    Cevapla
  • Elcibey 11 yıl önce Şikayet Et
    cahil insanlar anormal goruyor ama. ornek bir belediye calismasi neden acayip geliyor?? ahirete hazirlik varda ahiretlik yere ne guzel dusunulmus.
    Cevapla
  • şerafettin güven 11 yıl önce Şikayet Et
    normal. normaldir yani kışın don olduğu için vatandaşı mağdur etmemek için hazırlık yapılıyor sonuçta ölüm ALLAHın emri bunda bişey yok yani
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR