UMED Başkanı Değirmenci: Şimdi de yangınları kullanıyorlar

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci:“Koronavirüsü fırsata çevirmeye çalışan çevrelerin, yangınlar üzerinden de dezenformasyon amaçlı yaklaşık 15 saattir aralıksız psikolojik harekat yürüttüğünü söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2021 18:16 GÜNCELLEME 30.07.2021 18:16 Gündem
UMED Başkanı Değirmenci: Şimdi de yangınları kullanıyorlar
UMED Başkanı Değirmenci: Şimdi de yangınları kullanıyorlar

Geçmişte depremler ve terör eylemlerinde psikolojik harekat yürüttüklerini söyleyen Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci aynı çevrelerin Koronavirüsten sonra şimdi de  yangınlar üzerinden dezenformasyon amaçlı manipülatif içeriklerle yaklaşık 15 saattir aralıksız psikolojik harekat yürütüldüğüne dikkat çekti. . 

ÖRGÜTLÜ ORGANİZE KÖTÜLÜK!

Tek merkezden ve nöbetleşe yürütülen algı operasyonları, FETÖ’nün kitleleri etkileyerek, Türkiye’de kaos oluşturmak amacıyla izlediği yol haritasından da farksız olmadığını söyleyen UMED Başkanı Değirmenci bu kesimlerin ortak yol haritalarını ise şöyle sıraladı:

️Sosyal medya takipçilerinin güvenilir bulacağı profilleri belirliyorlar.

️Karanlık merkez tarafından ilk olarak doğru bilgiler ve analizler paylaştırılarak, çekim odağı haline getiriliyor.
️Daha sonra sinsice “kana karıştırma” adı verilen yöntemle kara propaganda başlatıyorlar; panik, güvensizlik oluşturacak gerçek dışı bilgileri yaymaya başlıyorlar.”

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski Bakan,Eski milletvekili CHP li işte size bir yalan haber örneği ve hala bu haber defalarca yalanlandığı halde Cumhuriyetin sitesinde duruyor. HABER Gezi kalkışmasından: Keskin: Panzer altında kalan genç kız hayatını kaybetti! CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin yaptığı açıklama; "Ankara'da polis panzeri altında kalan genç bir kız yaşamını yitidiğini" söyledi. Muhabir : Efendim teyid edildi mi ,haber doğrumu, Keskin :Ya işte Kızılayda bir yerde Bunu 70 yaşında adam yapıyor. ,çoluk çocuğa ne diyelim Sorosun finanse ettiği OPERASYON masasından bu haberler ve talimatlar CHP ye geliyor onlar da yayıyor.
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim hiç bir sosyal medya hesabım yok.Sinirli bir adamım , Bu kadar alçaklığa tahammülüm olmadığı için hesap açmadım. Allah rızası için hesabı olanlar bu it takımıyla mücadele etsin.
    Cevapla
  • Fondaş Medya 2 yıl önce Şikayet Et
    Fondaş medya sosyal medyada çok sinsice devlet ve İslam düşmanlığı içerikli zehir saçıyor. Ele başları büyük ihtimal Sabetayist-Ermeni-Rum kriptoları, Müslüman Türk çocuklarını sosyal medyada avuçlarının içine almışlar sinsi içeriklerle gençlerimizi İslam karşıtı ve Devlet karşıtı yapıyorlar. Youtube ve Twitter gibi siteler sürekli bu fondaş medyanın zehirlerini trendlere ve önerilen videolara koyuyor.. Artık devletimiz bu gazeteci kılığına girmiş ajanları vatandaşlıktan çıkartıp sınır dışı etmeli ki içeride zehir saçamasınlar. Sosyal medyada resmen ülkemiz her koldan işgal altında. Youtube'da Sabır Meşhur'u takip edin arkadaşlar
    Cevapla
  • Kargu 2 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon çekenlerin başında Can Ataklı varsa şaşırmam. "Büyük yangınlar çıkarsa Erdoğan gidebilir" diyordu.
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis çıtayı okadar yükselttiki eskiden yunan, bulgar, Suriye ırakla kıyaslanan Türkiye şimdi dünyayla kıyaslıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR