Buzu yüzünüze sürerseniz...

Aşırı soğuk ve aşırı sıcak cildimize zarar verir ama buzun cildimize zararından ziyade çok fazla faydası vardır.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2016 10:38 GÜNCELLEME 09.11.2016 10:46 Güzellik
Buzu yüzünüze sürerseniz...
Buzu yüzünüze sürerseniz...


Buz küplerini doğal bir cilt toniği olarak kullanabilirsiniz.

Buz küpünü makyaj yapmadan evvel cildinize masaj yaparak uygularsanız eğer, gözeneklerinizi küçülterek makyaj için uygulayacağınız fondötenin pürüzsüz görünmesini sağlar.

Ayrıca buz küplerini naturel bir makyaj malzemesi olarak da kullanabilirsiniz. Eğer çok aceleniz var ve evden makyaj yapmadan çıkmanız gerekiyorsa, tülbent gibi bir bezin içine bu küplerden koyup, cildinize uygularsanız cildinizin doğal olarak canlı olmasını sağlamış olursunuz.



Aynı zamanda buz, yaşlılık belirtisi olan cilt kırışıklıkları içinde birebirdir. Buz küpleriyle yaptığınız cilt masajları hem cildinizin tazeliğini korur, hem de kırışıklıklarınızın oluşmasını engeller.

Buzun bu şekilde faydalarının olduğu gibi zararlarıda vardır. Buzluktan çıkarılan buz damarlarınızı çatlatacağından dolayı, buzu direkt buz dolabından çıkarır çıkarmaz cildinize uygulamayınız, ilk soğunu atmasını bekleyip öyle uygulayınız.

Ayrıca buzu  kullanırken, bir tülbentin içine koyarsanız masaj yapmanız daha kolay olacaktır. Buzu cildinize uygularken çok kalmamasına özen gösteriniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR