En iyi 5 makyaj süngeri

Fondöteninizi ince bir yapıyla kusursuz bir şekilde cildinize uygulamaya yarayan makyaj süngerini sizler için araştırdık...

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2017 07:45 GÜNCELLEME 23.10.2017 07:58 Güzellik
En iyi 5 makyaj süngeri
En iyi 5 makyaj süngeri

Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan , artık makyaj aksesuarlarının olmazsa olmazları arasında yerini almış olan makyaj süngeri cildimize ürünün eşit olarak yayılmasını sağlarken yumuşak yapısıyla da iz bırakmayan kusursuz bir görünüm sağlamasına yarıyor. 

İşte son zamanlarda bir çok markanın çıkardığı makyaj süngerinin en iyileri;

1- Beauty Blender Original Makyaj Süngeri / 60,00 TL

Makyaj süngeri denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alan marka Beauty Blender  “Güzellik karıştırıcısı” anlamına geliyor. Farklı boyutlarda satışa sunulan bu süngerin bu kadar sevilmesinin nedeni fazla ürünü emmeden cildinize eşit şekilde dağılmasını sağlıyor.

2- Real Techniques Miracle Complexion Süngeri / 25,00 TL

 

Özellikle güzellik blogger'larının pahalı markalara muadil olarak gördüğü bu sünger açılı şekli ve yumuşak yapısıyla en sevilen ürünler arasında.

3 - H&M Makyaj Süngeri / 9,90 TL

Beyaz renk oluşuyla dikkatleri üzerine çeken , uygun fiyatlı en iyi makyaj süngerlerinin başında gelen H&M markasına ait bu sünger incelen ucu sayesinde göz çevresinde kullanımı oldukça kolay.

4 - Yves Rocher Makyaj Süngeri / 12,90 TL

Krem formundaki sıvı fondötenlerin dağıtılmasında büyük başarı gösteren Yves Rocher markasına ait makyaj süngeri, elmas şeklindeki tasarımı sayesinde yüzünüzdeki kıvrımlara başarıyla uyum sağlıyor.

5 - Nascita Sarı Latex Free Makyaj Süngeri 19,90 TL

Sarı renk oluşuyla , birçok pahalı markaya alternatif olacabilecek Nascita markasına ait makyaj süngeri, şekliyle de dikkatli üzerine çekmeyi başardı.

Gözenek yapısı ile fazla ürünü homojen bir şekilde dağıtılmasına yarayan bu sünger kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR