Uygun fiyatlı en iyi 5 far paleti

Son zamanda birden fazla renk kullanılarak yapılan göz makyajı için uygun fiyatlı ve en iyi 5 far paletini sizler için bir araya getirdik...

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2017 07:13 GÜNCELLEME 03.02.2018 09:16 Güzellik
Uygun fiyatlı en iyi 5 far paleti
Uygun fiyatlı en iyi 5 far paleti

Özellikle gelin makyajında kullanılan nude tonlar, günlük hayatta da en çok tercih edilen renkler arasında. Hemen hemen her kombine kolaylıkla uyum sağlayabilen bu tonlar, birçok farklı rengin karıştırılmasıyla eşsiz güzellikte bir göz makyajı ortaya çıkarabiliyor. Sizde gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmak istiyorsanız, mutlaka bu far paletlerine bakmalısınız....

İşte uygun fiyatlı en iyi 5 far paleti;

1-WET N WILD Comfort Zone Palet/ 32,90 TL

İçnde bulunan 8 renk tonu ile sonbahar makyajınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Yumuşak yapıya sahip olan dökülme yapmadan uzun süre kullanabilrisiniz.

2- The Balm Nude Tude Far Paleti / 82,90 TL

Hem mat hem de ışıltılı renklerin bir arada bulunduğu 12 farklı renk ile günlük makyajınızda sık kullanacağınız bir ürün olabilir.

3- Pastel Nude Far Paleti / 30,00TL

Toprak tonlarının bir arada bulunduğu 8 farklı renk çeşidi ile dökülme yapmadan uzun yıllar kullanabileceğiniz bir far paleti.

4- Revlon Colorstay Kalıcı Far Paleti / 12,90 TL

16 saat kalıcılık sağlayan aynı zamanda yüksek pigmentasyon vererek göz makyajınızın vazgeçilmez parçası olabilir.

5- Flormar Color Palette Eye Shadow / 26,99 TL

 

Palette bulunan renkler ile kaşlarınızı doldurabilir, kontür yapabilir aynı zamanda da göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR