Dudak nasıl dolgunlaştırılır? En basit ve etkili doğal dudak dolgunlaştırma

Dudaklarınızın ince göründüğünü düşünüyor ve kimyasal hiç bir yola başvurmadan dudaklarınızı kalınlaştırmak istiyorsanız mutlaka haberimizi okumalısınız. Evde uygulayabileceğiniz doğal yöntemler ile kolayca dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz. Peki bu yöntemler neler? Doğal yöntemler ile etkili dudak dolgunlaştırma yolları nasıl uygulanır? İşte cevabı:

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2020 06:22 GÜNCELLEME 06.04.2020 09:25 Güzellik
Dudak nasıl dolgunlaştırılır? En basit ve etkili doğal dudak dolgunlaştırma
Dudak nasıl dolgunlaştırılır? En basit ve etkili doğal dudak dolgunlaştırma

Her kadının kendine has ve özgü dudak şekli ve kalınlığı vardır. Ancak bu kalınlık ve şekil zaman içerisinde dolgunluk ve sıkılığını yitiriyor. Özellikle yaş ilerledikçe daha da ince ve sağlıksız görünen dudaklarınızı doğal yollarla sağlayabilirsiniz. Hem canlı hem de dolgun dudaklara sahip olmak için maliyeti yüksek olan operasyonlar yerine evde kendiniz yapabileceğiniz doğal yöntemleri deneyebilirsiniz. 

Makyaj yaparken kalem ile dudak kenarlarından geçerek ya da kimyasal yöntemlerle dudaklarınızı dolgun göstermekten sıkıldıysanız sizlere vereceğimiz doğal ve bitkisel malzemeleri kullanarak dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz.

NANE YAĞI

Duş aldıktan sonra parlak uçlarınıza 1 -2 damla nane yağı alarak dudaklarınıza masaj yapın. Bu uygulamayı yaparken hafif bir yanma hissi olabilir.

BAL

Dudaklarınızı dolgunlaştırmak için en çok kullanılan bitkisel yöntemlerden biri baldır. Bal hem dudaklardaki ölü derilerin giderilmesine hem de dolgunlaştırılmasına yardımcı olacaktır. Yapmanız gereken  1 çay kaşığı balı diş fırçanızın üzerine koyun. Ardından dudaklarınızı yavaş hareketlerle ve bastırmadan 5 dakika boyunca fırçalayın. Bu işlemin sonrasında dudaklarınızda gözle görülür bir dolgunluk olduğunu göreceksiniz.

BUHAR MASAJI

1 bardak kaynayan suyun içerisine çok az limon sıkın. Sonrasında ocaktan alıp dudaklarınıza yakın mesafede tutarak buharın dudaklarınıza çarpmasını sağlayın. Buhar dudaklarınıza geldikçe parmak uçlarınız ile 5 dakika boyunca masaj yapın.

DUDAK DOLGUNLAŞTIRMA EGZERSİZLERİ

- Dolgun gözükmesi için en önemli egzersizler gülümseme ve öpücük egzersizidir. Uygulamak için, dudaklarınızın üzerine iki parmağınızı koyun, öpücük atın ve üfleyerek gülümseyin. Bu egzersiz sırasında dudakların büzülmesi dudak kaslarını çalıştırır ve daha dolgun bir görünüme ulaşmayı sağlar. Hareket gün içerisinde en az 10 kez yapıldığı takdirde bir ay içerisinde sonuç almak mümkündür.

- Dudaklarınızı dolgunlaştırmak için uygulayabileceğiniz başka bir egzersiz dudaklarınızı ‘O’ harfini telaffuz edecek şekilde uzatmaktır. Dudaklarınızı bu şekilde uzattıktan sonra 20 saniye bekleyin ve egzersizi tekrarlayın.

YORUMLAR 2
  • Tumar Atamammedowa 3 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel tavsiyeler sevdim muhtasem
    Cevapla
  • Elif 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki işe yaradı mi 1 ayda sonuç gösterdiği için çok sordum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR