Hayatınızı kolaylaştıracak 5 güzellik ürünü

Günümüzde pürüzsüz bir cilde sahip olmak istemeyen kadın yoktur. Bu talep doğrultusunda her geçen gün güzellik merkezleri daha modern yeniliklerle karşımıza çıkıyor. 2018 yılının trendi olacağını düşündüğümüz güzellik ürünlerini sizler için derledik…

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2018 07:00 GÜNCELLEME 16.03.2018 08:14 Güzellik
Hayatınızı kolaylaştıracak 5 güzellik ürünü
Hayatınızı kolaylaştıracak 5 güzellik ürünü

Günlük bakımınızı kolaylaştıracak 2018'in trend ürünleri...

IŞIK TERAPİ MASKELERİ

Akne ve yara izlerini tedavi etmek oldukça zahmetli ve zordur. Aynı zamanda tedavi yöntemleri de bir hayli masraflıdır. İnternet üzerinde satışa çıkartılan ışık terapi maskeleri bu duruma çözüm olabilir. 30 dolar vererek sahip olacağınız bu ürün cilt temizliğinde iyi bir yardımcınız olacaktır.

KOLAY KİRPİK APLİKATÖRÜ

Kirpik aplikatörü, takma kirpikleri daha kolay takmanıza yardımcı olacak mükemmel bir alettir. Kirpik şeridini göz kabağına kusursuz takmanızda ve toplanmış kirpikleri ayırarak, kirpik takmanızı kolaylaştırır. 

KEDİ GÖZÜ BASKI EYELİNER’LAR

İki göze eşit eyeliner çekmek artık mümkün baskı eyeliner ile gözleriniz daha güzel görünecektir.

KURU ŞAMPUAN KAĞITLARI

Yağlı saçların çözümü olarak kullanılan kuru şampuanların yarattığı olumsuzlukları hemen herkes yaşamıştır. Denize girerken su da oluşan kitleler ya da saçın dökülmeye başlaması bu olumsuzluklardan bir kaçıdır. Ancak artık buna da bir çözüm var. Kuru şampuan kağıtları ile hem saçlarınız dökülmüyor hem de saçlarınızda güzel bir koku bırakıyor.

FIRÇA PARFÜMLERİ

Parfüm lekeleri hepimizin bıktığı bir durum haline geldi. Fırça parfümlerle bu dertten kurtulabilirsiniz. Fırça parfümler, sızıntı ve fazla püskürtme gibi problemleri tamamen tarihe karıştırmakta iddialı görünüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR