Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir?

Güzel bir göz makyajının en önemli noktalarından olan eyeliner çekmenin en basit yollarını sizler için araştırdık. İşte kuyruklu eyeliner çekmenin en basit yöntemleri...

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2018 08:34 GÜNCELLEME 17.04.2018 10:03 Güzellik
Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir?
Eyeliner çekme yöntemleri nelerdir?

Göz makyajının en önemli kısımlarından biri olan eyeliner, bazen yapılan en ufak hata ile tüm makyajın berbat olmasına sebep olabilir. Sizler için son dönemin en trend göz makyajlarından olan kuyruklu eyeliner çekmenin en basit yollarını araştırdık.

İşte kuyruklu eyeliner çekmenin en basit yöntemleri...

1- Eyelinerin dağılmaması için göz kapaklarınızı kapatıcı yardımıyla pürüzsüz hale getirin. Kapatıcı cilt tarafından tamamen emildikten sonra farınızı tüm göz kapağınıza fırça yardımıyla sürün ve eyelinerı uygulayın. 

2- Kalem ya da sıvı formdaki eyelinerı kirpiklerinizin üzerine noktalar koyarak işaretleme yapın. Ardından işaretli yerlerin üzerinden eyeliner ile geçerek işlemi bitirin. Kuyruklu olmasını istiyorsanız şakaklara yakın bir bölüme de işaret koyarak oraya kadar eyelinerınızı sürün.

3- Eyelinerın kuyruğunu yaparken zorlanıyorsanız gözünüzün alt kısmından çaprazlamasına bir bant yapıştırın ve kuyruk kısmını çekmeyi öyle deneyin. Böylelikle hem hata yapma ihtimaliniz azalacak hem de istediğiniz gibi bir kuyruklu eyeliner çekmiş olacaksınız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR