2018 mezuniyet saç modelleri

Mezuniyet törenlerinde her genç kız güzel ve şık olmak ister. Sizler için bu yıl mezuniyet törenlerinde kullanabileceğiniz saç modellerini araştırdık. İşte 2018 mezuniyet saç modelleri...

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2018 07:27 GÜNCELLEME 10.05.2018 08:05 Güzellik
2018 mezuniyet saç modelleri
2018 mezuniyet saç modelleri

Hayatınızın en unutulmaz anlarından biri olan mezuniyet töreninize hazırlanırken sizlere ilham kaynağı olabilecek saç modellerini araştırdık. İşte 2018'in en farklı örgüleri, topuzları ve doğal görünümlü saç modelleri hepsi yasemin.com'da!

Mezuniyet gecelerinin vazgeçilmezi dağınık topuzlardır. Dağınık topuzlar, abiye elbise modellerine uyum sağlayarak göz alıcı bir görünüm oluşturmanızı sağlar. Elbisenizin modeliyle uyumlu bir taç ile kombinleyerek cool bir hava katabilirsiniz.

2018'in en trend saç modelleri arasında örgüler yer alıyor. Mezuniyet gecesinde zarif ve farklı bir görünüm oluşturmak istiyorsanız örgü saç modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle saçlarının hacimsiz olduğundan şikayetçi olan kadınlar, yandan örgü yaparak saçlarını hacimli ve dolgun gösterebilir. 

Mezuniyet gecesinde kısa saçlarınıza nasıl şekil vereceğinizi düşünüyorsanız tüm saçlarınızı maşa yapın. Ardından saçlarınızı öne atarak dalgaları açın. Kıyafetiniz ve makyajınızla uyumlu taç takarak modern bir görüntü oluşturabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • Aylacivelek@hi.com 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben aşk.......den
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR