Kilin saça faydaları nelerdir?

Saç bakımında sıklıkla tercih edilen kilin saça sağladığı faydalar nelerdir? Sizler için kilin saça sağladığı faydaları araştırdık. İşte kilin saça sağladığı inanılmaz faydalar...

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2018 07:44 GÜNCELLEME 05.05.2018 08:15 Güzellik
Kilin saça faydaları nelerdir?
Kilin saça faydaları nelerdir?

Yıllardır cilt bakımında kullanılan kil, saç bakımında da oldukça sık kullanılan bir yöntemdir. İçeriğinde yüksek oranda kalsiyum ve potasyum bulunan kil, saça birçok fayda sağlar. Sizler için kilin saç bakımında sağladığı faydaları derledik. İşte kilin saça sağladığı faydalar...

KİLİN SAÇA FAYDALARI
- Kil tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağladığı için, saç diplerinin beslenmesini ve saçın hava alarak saç sorunlarının ortadan kalkmasını sağlar.
- İçeriğinde bulunan mineraller sayesinde saç diplerini besleyerek saçın daha hızlı uzamasını sağlar.
- Saç diplerini güçlendirdiği için, saç dökülmesinin önüne geçecek ve saçlarınızı güçlendirecektir.
Saçları gürleştirerek hacim kazanmasını sağlar.
Kuru saça sahip insanların saçları daha fazla kırılma ve dökülme eğilimi gösterir. Kil bakımı ile saçları nemlendirebilir ve saçtaki yağ dengesini düzene sokabilirsiniz.
Saça en çok zarar veren şeylerden birinin çevresel kirlilik olduğu bilinmektedir. Kil saçları kirden arındırır ve saça zarar vermesini engeller.

NOT: Saç bakımında kullanılan kilin mutlaka yumuşak kil olması gerekmektedir ve en doğru sonuç için düzenli bir bakım yapılması şarttır.

YORUMLAR 2
  • Elif 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim dökülme sorunum vardı yerlerden sürekli saçımı toplayan annem artık çıldırıcaktı yada şaçımı yolucaktı bir sürü karışım falan denedim ama olmadı en son liquid keratin dökülme seti kullanıyorum dökülme durdu annemde bende rahatladık.
    Cevapla
  • Werd 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabenimdesaçlarım öyleydi ama head &sholders şampuanını kullandım geçti harika bir şampuan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR