Gözenekler nasıl sıkılaşır?

Ciltteki gözenek görüntüsünden nasıl kurtulunur, ciltte oluşan büyük gözenekler nasıl sıkılaşır? Tüm bu soruların cevabını sizler için araştırdık. İşte gözenek sıkılaştırıcı doğal yöntemler...

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2018 07:06 GÜNCELLEME 15.05.2018 08:11 Güzellik
Gözenekler nasıl sıkılaşır?
Gözenekler nasıl sıkılaşır?

Gözenekler cildinizin nefes almasını sağlayan küçük deliklerdir. Gözle görülemeyecek kadar küçük olan bu delikler, zamanla deformasyona uğrayarak genişler ve cilt üzerinde kötü bir görüntü oluşturur. Gözenek sıkılaştırmak için birçok kozmetik markası oldukça pahalı ürünler piyasaya sürmüştür. "yasemin.com" ekibi olarak sizler için evde kendiniz yapabileceğiniz, gözenek sıkılaştırma yöntemlerini araştırdık.

İşte evde kolaylıkla yapabileceğiniz gözenek sıkılaştırıcı 2 farklı yöntem:

ALEO VERA
Cilt bakım ürünlerinde de oldukça sık kullanılan aleo veranın faydalarını artık bilmeyen yok. Ciltteki gözenekleri sıkılaştırmak içinde kullanabileceğiniz aleo verayı, gece yatmadan önce yüzünüze sürün ve tüm gece yüzünüzde bekletin. Sabah uyandığınız zaman ılık su ile yüzünüzü yıkarak geniş gözenek görüntüsünün önüne geçebilir ve cildinizi derinlemesine nemlendirebilirsiniz. Bu uygulamayı her gece yatmadan önce tekrar ederseniz, en kısa zamanda gözeneklerinizin sıkılaştığını ve cildinizin gençleştiğini fark edeceksiniz.

ELMA SİRKESİ VE SU
1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 5 çorba kaşığı suyu bir sprey şişesinin içine koyun ve iyice çalkalayın. Oluşan bu karışımı tonik olarak kullandıktan sonra yüzünüzü nemlendirerek, cildinizin pH dengesini düzenleyebilir ve gözeneklerinizin küçülmesini sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR