En etkili ve en iyi güneş kremleri 2020

Yaz aylarının vazgeçilmezi, uzmanların özellikle kadınlar için yaşlanma karşıtı olduğu hakkında sık sık uyardığı güneş kremleri bir yandan bakım yaparken bir yandan da koruması çok önemlidir. Kozmetik dünyasında birbirinden farklı etkileri olan güneş kremleri bulunuyor. Peki en etkilisi hangisi? Bu yaz sizi güneşten koruyacak hem de bronzlaşmanızı sağlayacak en iyi güneş kremlerini seçtik.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2020 13:13 GÜNCELLEME 14.04.2020 13:13 Güzellik
En etkili ve en iyi güneş kremleri 2020
En etkili ve en iyi güneş kremleri 2020

Cildinizin genç ve dinamik görünmesini sağlamak için en önemli etken, cildinizi zararlı güneş ışınlarından korumaktır. Bunun için mutlaka yaz ve kış aylarında güneş kremi kullanılmalıdır. Yapılan bir araştırmaya göre erken yaşlanmanın ve kırışıkların en büyük sebeplerinden biri zararlı güneş ışınlarından bilinçli korunmamak olduğu sonucuna varıldı. Uzmanlar özellikle Haziran,Temmuz ve Ağustos ayına vurgu yaparak, erken oluşabilecek kırışıkların önüne geçilmesini öneriyor. Hazır sıcaklar gelmişken, sizlere ışık tutabilecek en etkili ve en iyi güneş kremlerini detaylı bir şekilde inceledik. Özellikle SPF özelliği bulunan kremlerin kullanılmaması ya da çabuk bronzlaşabilmek için gerekenden düşük faktörlü kremlerin tercih edilmesi sonucunda ciltte kahverengi güneş lekeleri oluşabiliyor. Güneş kremlerinin üzerindeki 15 SPF, 30 SPF, 50 SPF vb. gibi bilgiler cildiniz için önem taşıyor. Bu noktada doğru bilinen bir yanlışı düzeltmekte de yarar var; ten rengi koyu olsa da mutlaka güneşin zararlı ışınlarından korunmak gerekir. O nedenle herkesin günlük yaşamında yaz mevsimi başta olmak üzere kış güneşinde de güneşin zararlı ışınlarından korunmayı ihmal etmemesi gerekir.

EN İYİ VE ETKİLİ GÜNEŞ KREMLERİ

-Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense / 199,00 TL

-Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense

Hem günlük hem de deniz sonrasında kullanıma uygun olan bu güneş kremi, SPF 50 koruma faktörü sağlıyor.  İçeriğindeki Fransız Kızıl Gülü özü sayesinde, fazla güneşe maruz kalan tahriş olmuş cildi sakinleştirir. Hafif dokusuyla hemen emilir ve ciltte beyaz lekeler halinde kalmaz. 

- La Roche-Posay Anthelios AC Anti-Shine Matte Fluid / 63,00 TL

La Roche-Posay Anthelios AC Anti-Shine Matte Fluid

Özellikle yağlı ve sivilceli ciltler için üretilmiş olan bu güneş kremi, hemen etkisini göstermektedir. Cildinizin parladığından şikayetçiyseniz ürünün en önemli özelliği matlaştırıcı etkisinin olması. Kullananlar tarafından çok beğenilen bu güneş kremi, günlük kullanım için oldukça uygun.

- Murad City Skin Age Defense / 252,00 TL

Murad City Skin Age Defense

Tamamen mineral yapıda olan Murad City Skin Age Defense, zararlı güneş etkenlerinden dolayı oluşan cilt kırışıklarının önüne geçiyor. Hafif yapısı sayesinde hassas ve reaksiyon göstermeye meyilli cilde sahip olanların vazgeçilmez güneş kremi haline geldi. İçerisinde bulunan C vitamini sayesinde cildin parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.

-Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion / 189,00 TL 

Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion

Güçlü bir cilt korumasına sahip güneş kremi arıyorsanız, Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion tam size göre. Bu güneş kreminin en önemli özelliği suya dayanıklı olması. Tatil günlerinin vazgeçilmezi olacak Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion, özel SuperVeil-UV 360 teknolojisi ile cildi UVA/UVB ışınlarından ve ışın yaşlanmasına karşı korur.

- Daylong Extreme SPF 50+ / 54,00 TL

Daylong Extreme SPF 50+

Suya ve terlemeye karşı dayanıklı olan güneş kremi, yüksek koruma etkisi sayesinde cildi zararlı güneş ışınlarına karşı korur.  Ayrıca içerisindeki E vitaminiyle cildin ihtiyacı olan bakımını da yapıyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR