Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu?

Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu? Yaşlanma karşıtı ürün alırken nelere dikkat edilmeli? Sizler için araştırdık. İşte yaşlanma karşıtı ürünler hakkında bilmeniz gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2018 08:00 GÜNCELLEME 20.05.2018 08:06 Güzellik
Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu?
Yaşlanma karşıtı ürünler işe yarıyor mu?

Yaşlanmak, doğal bir süreçtir. Cilt tipine göre kişiden kişiye farklılık gösteren cilt yaşı, önlem alındığı takdirde geciktirilebilir. Yaşlanma karşıtı ürünlerin antioksidan içerikli olanlarını 20'li yaşlarda dahi kullanmaya başlayabilirsiniz. Peki, yaşlanma karşıtı ürünleri kullanırken nelere dikkat etmelisiniz? "Yasemin.com" ekibi olarak yaşlanma karşıtı ürünler hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. 

İşte yaşlanma karşıtı ürünler hakkında bilmeniz gerekenler:

Yaşlanma karşıtı ürünler, genellikle kuru ciltleri baz aldığı için diğer cilt tiplerinde; sivilce, akne ve siyah nokta yapabilir. Bu yüzden cilt tipinize en uygun ürünü aldığınızdan emin olun.

- Sürekli sivilceniz çıkıyorsa, aldığınız ürünlerin içeriklerine dikkat edin. Bazı vitaminler fazlasıyla aktif olan cildinizin hızını daha da arttırabilir.

 Genç ciltlerin yaşlanmayı önlemesi için ilk kullanacağı en önemli ürün güneş kremidir. 

Bol antioksidan içerikli yiyecekler tüketmek, cildin kolajen üretimini arttırarak yaşlanmayı geciktirir.

- Kimyasal peelingler, cildin koruyucu özelliğine zarar vererek; kızarıklık ve iritasyona neden olur. Bu durum cildinizin yaşlanmasına sebep olur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR