Meghan Markle'ın düğün saçı ve makyajı

Doğallığı ve şıklığı ile kendine hayran bırakan Meghan Markle'ın düğün makyajını sizler için mercek altına aldık. İşte yılın düğününden "Maghan Markle" makyajı...

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2018 07:08 GÜNCELLEME 01.06.2018 09:02 Güzellik
Meghan Markle'ın düğün saçı ve makyajı
Meghan Markle'ın düğün saçı ve makyajı

Her zaman doğal güzelliği ile ön plana çıkan Meghan Markle, düğün gününde de doğal görüntüsü ile oldukça konuşuldu. Merakla beklenen düğünün gerçekleşmesinin ardından Meghan Markle'ın gelinliğinin tasarımcısından, güzellik detaylarına kadar birçok nokta açığa kavuştu. 

İşte Meghan Markle'ın düğün makyajı ile ilgili tüm detaylar:

MEGHAN MARKLE'IN DÜĞÜN SAÇI VE MAKYAJI

Toprak tonlarında tercih ettiği buğulu göz makyajı, hafif sürülmüş olan allığı, dudaklarını hafif renklendiren pembe ruju ve uzun kirpikleri ile hem sade hem de çabasız güzelliğin temsilcisi oldu. Meghan Markle, tırnaklarında nude tonlarında oje tercih ederek, Kraliyet geleneğini bozmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

Maghan Markle'ın düğün makyajını, Elisabeth Moss, Jessica Biel ve Jessica Alba gibi ünlülerle de çalışan aynı zamanda çok yakın arkadaşı olan Daniel Martin tarafından yapıldı. 

Meghan Markle, Kraliçe Mary'nin koleksiyonundan olan tacının altında, enseden zarif bir şekilde toplanmış olan saçları ile abartısız şıklığını tamamlamış görünüyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR