Avon vücut spreyleri incelemesi

Yıllardır değişmeyen ambalajları ve kalıcı kokularıyla kendine hayran bırakan Avon vücut spreylerini detaylı bir şekilde sizler için inceledik. İşte Avon markasına ait 3 vücut spreyinin ayrıntılı incelemesi...

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2018 08:00 GÜNCELLEME 03.06.2018 12:33 Güzellik
Avon vücut spreyleri incelemesi
Avon vücut spreyleri incelemesi

Kozmetik dünyasının uygun fiyatlı fakat kaliteli markaları arasında yer alan Avon, yıllardır değişmen vücut spreylerini "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için mercek altına aldık.

İşte Avon vücut spreylerinin incelemesi:

1-Perceive 9,90 TL

Çiçek ve meyve kokularının karışımı olan bu sprey, yaz aylarının vazgeçilmezi olacak. Kokusu ağır olmadığı için hem gündüz hem gece her ortamda kullanabilirsiniz. Bu vücut spreyinin uzun süre kalıcılığı yok ancak kıyafetlerin üzerinde hissedilecek kadar kokusu kalıyor. 

2-Little Black Dress 9,90 TL

Parfüm hanımeli, siklamen, kayısı, peony, gardenya ve ylang esanslarının karışımından oluşuyor. Bu yüzden ağır ve kalıcı bir kokusu var. Bu vücut spreyi, ağır kokusuyla gece kullanmak için oldukça uygun bir üründür.

3- Pur Blanca 9,90 TL

İlkbaharı anımsatan, bahar çiçeklerinin saflığının, ferahlığının ve tazeliğinin olduğu hafif bir kokuya sahip olan bu vücut spreyi yaz-kış rahatlıkla kullanabilir. Tenle uyumu da oldukça güzel.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR