En iyi 5 CC krem

Cildinize hem bakım yapan hem de renk tonunu eşitleyen bir fondöten arıyorsanız, CC kremleri tercih edebilirsiniz. İşte kozmetik dünyasındaki en iyi CC krem fondötenler..

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2018 07:00 GÜNCELLEME 05.06.2018 08:00 Güzellik
En iyi 5 CC krem
En iyi 5 CC krem

"Yasemin.com" ekibi olarak sizler için piyasadaki en iyi CC krem ürünlerini detaylı bir şekilde inceledik. 

İşte en iyi 5 CC krem markası:

1- Bobbi Brown CC Cream SPF35 / 190,00 TL

İçeriğinde bulunan hibrit formülü sayesinde hem cildi tedavi ediyor hem de cildin renk tonunu eşitliyor. Profesyonel makyaj yapanların favori ürünleri arasında yer alan bu CC krem, ışığı dağıtan parçacıklar ve aydınlatıcı formülüyle cildinize kusursuz bir görünüm veriyor.

2-Origins Smart Plants CC Cream SPF20 / 172,00 TL

Origins'in gücünü bitkilerden alan CC kremi, cildi zararlı çevresel etkenlere karşı koruyarak uzun süre nemlenmesini sağlar. Aynı zamanda kapatıcılığı sayesinde tüm cilt lekelerini ortadan kaldırır. Üstelik hafif yapısına rağmen, oldukça kalıcı.

3-Estee Lauder, Revitalizing Supreme CC Cream / 219,00 TL

Her cilt tonuna uyum sağlayan bu CC krem, yüzünüzü olduğundan daha genç gösterecek. Cildin daha sıkı, daha parlak ve çizgisiz görünmesini destekler.

4- Smashbox Camera Ready CC Cream Broad Spectrum SPF 30 Dark Spot Correcting / 49,90 TL

Son yıllarda başarılı ürünleriyle kozmetik dünyasına hızlıca giriş yapan Smashbox, çıkardığı CC krem sayesinde kırışıkların önüne geçiyor. Kapatıcılığı biraz fazla olan bir CC krem arıyorsanız, sizler için ideal bir ürün olabilir. 

5-Clinique Moisture Surge CC Cream / 129,00 TL

Yorgun, mat ve solgun görünen cildinizi tek bir ürün ile ortadan kaldırabilirsiniz. Cilde kolay bir şekilde dağılan Clinique Moisture Surge CC Cream, uzun süre kalıcı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR