Loreal Paris Elseve köpüksüz şampuan incelemesi

Köpüksüz şampuanlar sayesinde artık kuru ve yıpranmış saçlara veda edin. Loreal Paris Elseve markasının çıkardığı muhteşem köpüksüz şampuanını sizler için inceledik. İşte Loreal Paris Elseve 3'ü 1 Arada krem şampuan incelemesi...

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2018 07:24 GÜNCELLEME 22.06.2018 08:09 Güzellik
Loreal Paris Elseve köpüksüz şampuan incelemesi
Loreal Paris Elseve köpüksüz şampuan incelemesi

Kaliteli ambalajları ve birbirinden farklı saç ürünleriyle kozmetik dünyasını renklendiren Loreal Paris, şimdilerde çıkardığı köpüksüz şampuan ile kendinden söz ettiriyor. "Yasemin.com" ekibi olarak merak konusu olan, Loreal Paris Elseve 3'ü 1 Arada krem şampuanını sizler için inceledik.

İşte Loreal Paris Elseve 3'ü 1 Arada krem şampuan incelemesi:

“Köpürmeyen şampuan saçımızı nasıl temizleyecek?” gibi sorular aklınıza gelse de Elseve 3’ü 1 Arada Köpüksüz Krem Şampuan saçı çok nazikçe, saç dokusuna zarar vermeden temizliyor, saçı kirden, yağdan arındırıyor. Aynı zamanda saça yoğun bakım yapan bu krem şampuan, ölü derilerin saç derilerinden kolayca temizlenmesine yardımcı oluyor. Cansız ve kuru görünen bakıma ihtiyacı olan saçlar için oldukça ideal bir üründür. 

Düzenli kullanıldığında saçları pırıl pırıl ve yumuşacık yapıyor.

Saçlarınız ısıyla şekillendirme gibi dış etkenlerden dolayı çok fazla yıprandıysa, Elseve Komple Onarıcı 5 3'ü 1 Arada Krem Şampuan ile onarılmasını sağlayabilirsiniz.

ÜRÜN NASIL KULLANILIR?

Saçınızın uzunluğuna göre şampuandan 10 pompa elinize alın. Sonrasında dipten uca uygulayın. 1 dakika boyunca saçınıza masaj yaparak uygulayın. Son olarak iyice durulayın. 

Ürünün faydalarından son derece yararlanmak içn mutlaka masaj yaparak uygulamalısınız.

Ürünün fiyatı 24,90 TL.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR