Chanel'den alınması gerekenler

Dünyaca ünlü kozmetik markası Chanel'den mutlaka alınması gereken kozmetik ürünlerini sizler için araştırdık. İşte Chanel'den alınması gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2018 08:00 GÜNCELLEME 24.06.2018 08:03 Güzellik
Chanel'den alınması gerekenler
Chanel'den alınması gerekenler

Fransız bir Moda Tasarımcısı olan Gabrielle Bonheur Coco Chanel ‘ın girişimleriyle birlikte kozmetik ve moda dünyasına giriş yapan Chanel markası, kurulduğu ilk günden bugüne kadar çıkardığı çeşitli kozmetik ürünleriyle çığır açtı. "Yasemin.com" ekibi olarak dünyaca ünlü Chanel kozmetik markasından mutlaka alınması gereken ürünleri araştırdık. 

İşte Chanel'den alınması gereken 4 ürün:

1-Chanel No 5 Pour Femme EDP Bayan Parfüm 50ml / 475,00 TL

Yaz-kış kullanıma uygun olan Chanel markasına ait bu parfümün çok fazla kullananı var. Özellikle ünlü isimlerin birçoğu sık sık konuşmalarından bu parfümden bahsetmiştir. Markanın en çok satış yaptığını ürünüdür. 

2-Chanel Joues Contraste Powder Blush Angelique 190 / 210,00 TL

Hem kokusu hem de şık kafide kılıfı ile satın almadan önce kendine hayran bırakan bu allık, cildinize ipeksi bir görünüm kazandıracak.

3-Chanel 4'lü Far-Les 4 Ombres-Tisse Camelia 305,00 TL

Renklerin uyumu ve kaliteli ambalajıyla gözlerinizin anlam kazanmasını sağlayan bu far paletleri tozutmadan, göz kapağında kolayca dağılıyor.

4-Chanel Rouge Allure Gloss Distinction 138,00 TL

Chanel markasının şık sunumları ile kendinizi çok özel hissedeceksiniz. Sürüldüğü ilk andan itibaren dudaklarınızın dolgun görünmesine yardımcı olan bu rujlar, kalıcılığıyla da göz kamaştırıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR