NIVEA MicellAIR Expert makyaj temizleme suyu incelemesi

Cildinizdeki makyajı derinlemesine temizlemek için, artık birbirinden farklı ürünler kullanmanıza gerek yok. NIVEA'nın Rıfat Yüzüak işbirliği ile çıkardığı MicellAIR Expert makyaj temizleme suyunu sizler için inceledik. İşte NIVEA MicellAIR Expert makyaj temizleme suyu incelemesi...

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2018 07:01 GÜNCELLEME 27.06.2018 08:13 Güzellik
NIVEA MicellAIR Expert makyaj temizleme suyu incelemesi
NIVEA MicellAIR Expert makyaj temizleme suyu incelemesi

Her kadın için makyaj yapmak çok zevklidir. Ancak temizlemesi bir o kadar zahmetli. Kozmetik dünyasında makyajı derinlemesine temizlediğini vadeden yüzlerce ürün bulunuyor. Şimdilerde NIVEA ve Türkiye'nin en iyi make-up artisti Rıfat Yüzüak'ın işbirliği ile çıkardığı makyaj temizleme serisi konuşuluyor. "Yasemin.com" ekibi olarak serinin en popüler ürünü olan MicellAIR Expert makyaj temizleme suyunu sizler için inceledik.

İşte NIVEA MicellAIR Expert makyaj temizleme suyu incelemesi...

Deneyen tüm kadınlar, makyaj temizleme suyunun kesinlikle kalıntı bırakmadan temizlediğini söylüyorlar. Ürünün en iyi özelliği ise dermotolojik ve oftalmolojik olarak onaylanması, aynı zamanda da içerisinde parfüm bulunmaması. 400 ml'lik büyük şişesi ile siyah şık ambalajı olan bu misel su, tüm cilt tipleri için uygun olarak üretilmiş.

Özellikle göz makyajında kirpiklerin dökülmeden maskaranın temizlenmesini sağlıyor. Sizde pratik bir şekilde makyajınızı temizlemek istiyorsanız, NIVEA MicellAIR Expert makyaj temizleme suyunu deneyebilirsiniz.

Ürünün şimdilerde raf fiyatı 26,90 TL.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR