Plaj çantasında mutlaka olması gereken kozmetik ürünleri

Tatile çıkarken ve denize giderken plaj çantanızda bulunması gereken kozmetik ürünlerini sizler için araştırdık. İşte plaj çantasının olmazsa olmaz 8 güzellik ürünü...

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2018 08:00 GÜNCELLEME 07.07.2018 11:32 Güzellik
Plaj çantasında mutlaka olması gereken kozmetik ürünleri
Plaj çantasında mutlaka olması gereken kozmetik ürünleri

Yaz aylarının vazgeçilmezi plaj günlerinde kusursuz görünmek ister misiniz? "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için plaj çantanızda mutlaka olması gereken kozmetik ürünleri araştırdık.

İşte plaj çantasının olmazsa olmaz 8 güzellik ürünü:

1- Dior La Colle Noire / 400,00 TL

Plaj çantanızın en vazgeçilmez ürünü olacak bu parfüm, tam da yaz aylarına özel olarak üretilmiş. Muhteşem gül esansı ve hafif kokusuyla adeta kendine hayran bırakıyor.

2-Elizabeth Arden Sunset Bronze Prismatic Highlighter / 252,00 TL

Plajda hafif bronzlaşan cildinizi aydınlatarak sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız,  Elizabeth Arden'in bronz highlighter'ı tam size göre.

3-Chanel Healthy Glowing Breeze / 275,00 TL

Chanel'in yaz aylarına özel çıkardığı bu allığı tam kumsala yakışır türden. Sahilde ışıldamanızı sağlayacak gizli kontür allığı kesinlikle plaj çantasının olmazsa olmazı.

4-Yves Saint Laurent La Laque Couture in Peace Green / 128,00 TL

Bu sezon sahillerde metalik ojeler moda. Yves Saint Laurent'in sedefli yeşili yazın en favori ojeleri arasında yer alıyor. 

5-M.A.C Tendertalk Lip Balm in Play With Me /  79,00 TL

Dudaklarınızı hem güneşten korumak hem de renklendirmek için MAC'in Tendertalk Lip Balm in Play With Me rujunu kullanabilirsiniz. 

6-Bumble and bumble Surf Spray / 83,90 TL

Deniz sonrasında saçlarınızın sağlıklı ve canlı bir görünümde olması için mutlaka bir ürün kullanmalısınız. Bumble and bumble'ın Surf spreyi saçınızı istediğiniz gibi şekillendirmeniz için gereken volumü verirken içindeki tuzlu karışımı sayesinde cool, mat bir bitiş sağlar.

7-Murad Water Resistant Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 / 126,00 TL

Cildinizi zararlı güneş ışınlarından ve korumak ve güneş lekelerinin önüne geçmek için,  30 faktör içeren Murad Water Resistant Sunscreen Broad Spectrum güneş kremini plaj çantanızdan ayırmayın.

8-La Roche Posay Lipikar Baume AP+ / 84,95 TL

Güneş sonrasında gerginleşen ve kuruyan cildinizi tek bir ürünle rahatlatmak ister misiniz? La Roche Posay Lipikar Baume AP krem, güneşlendikten sonra hassaslaşan cildinizi güçlü miktarda nemlendiriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR