Grunge makyaj trendi nedir?

Sezonun en trend makyajı "Grunge" nedir ve nasıl yapılır sizler için araştırdık. İşte Grunge makyaj trendi hakkında tüm bilinmesi gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2018 07:28 GÜNCELLEME 04.07.2018 09:19 Güzellik
Grunge makyaj trendi nedir?
Grunge makyaj trendi nedir?

90'lı yılların en trend makyajlarından biri olan Grunge, 2018 yılına damga vuracak. Dünyaca ünlü isimlerin bu trende ayak uydurması ile birlikte Grunge makyaj modası yeniden gün yüzüne çıktı. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için Grunge makyaj nasıl yapılı ve incelikleri nelerdir araştırdık. 

İşte Grunge makyaj modasının tüm ayrıntıları:

1990'lı yılların başında müzikal bir grubun stil ve makyajından esinlenilerek moda haline gelen Grunge, koyu renk dudak ve buğulu bir göz makyajından oluşuyor. Günümüze uyarlanan bu trend 2018'in en gözde makyajlarından biri haline geldi.

Bu makyajın göze çarpan detayı, bakışlardaki dumanlı etki. Ancak bu dramatik göz makyajı gece makyajlarında daha çok tercih ediliyor. Koyu renk farlar alt kirpik diplerine de uygulanarak etkileyici bakışlar kazanmanızı sağlıyor. Grunge makyajının olmazsa olmazı koyu renk bir ruj. Koyu renk bir ruju tüm dudağınıza uygulayabilir ya da yalnızca dudak kalemini kullanarak ombreli bir görünüm vererek modaya uyum sağlayabilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR