Turuncu göz makyajı nasıl yapılır?

Yaz aylarının en trend makyajı haline gelen turuncu göz makyajı nasıl yapılır sizler için araştırdık. İşte pratik turuncu göz makyajı yapımı...

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2018 07:36 GÜNCELLEME 19.07.2018 09:12 Güzellik
Turuncu göz makyajı nasıl yapılır?
Turuncu göz makyajı nasıl yapılır?

Sezonun makyaj trendleri hızla değişmeye devam ediyor. 2018'in yaz aylarında daha fresh ve daha aydınlık bir makyaj yapmak istiyorsanız sezonun trendi olan turuncu göz makyajını tercih edebilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için turuncu göz makyajının yapımı araştırdık.

İşte iki farklı turuncu göz makyajı yapımı:

- SADECE TURUNCU FARLA YAPILAN GÖZ MAKYAJI

NYX Professional Makeup’ın Hot Singles tekli farlarından LOL rengini alın ve tüm göz kapağınızı karıştırma fırçası yardımıyla hızlıca uygulayın. Ardından alt kirpik diplerinize ve göz kapağının katlanma bölgesine ince fırçayla yumuşak bir geçiş yapın. Eğer kirpik diplerinizi biraz daha belirginleştirmek isterseniz, koyu kahve bir farı ince bir çizgi halinde uygulayabilirsiniz.

- TURUNCU DUMANLI GÖZ MAKYAJI

Bu sezonun trend makyajını gözlerinize uygulamak istiyorsanız, dumanlı turuncu göz makyajı yapmalısınız. İhtiyacınız olan tek şey NYX Professional Makeup’ın In Your Element far paletlerinden "Earth" rengi. Turuncu farı tüm gözünüze uyguladıktan sonra, gözlerinizin dış köşelerinde koyu bir ton kullanabilir, kaş altlarınızı ve göz pınarlarınızı da açık bir renkle aydınlatabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR