Güneş makyajı nedir ve nasıl yapılır?

Güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korumak için mutlaka sıcak havalarda güneş kremi kullanmalısınız. Ancak sadece güneş kremi yetmez. Sizler için cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyan bir makyaj nasıl olmalıdır araştırdık...

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2018 07:21 GÜNCELLEME 26.07.2018 14:03 Güzellik
Güneş makyajı nedir ve nasıl yapılır?
Güneş makyajı nedir ve nasıl yapılır?

Cildin uzun süre UV yani zararlı güneş ışınlarına maruz kalması sonucu erken yaşlanma, kuruluk, hatta cilt kanseri görülebilir. Bu yüzden özellikle hassas cilde sahip olanlar yüksek koruma faktörlü güneş kremi kullanmaları uzmanlar tarafından öneriliyor. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için yaz aylarında hem cildinizi zararlı güneş ışınlarından koruyacak hem de kusursuz görünmesini sağlayacak önerileri araştırdık. İşte son zamanlarda çok konuşulan güneş makyajı nedir, güneş makyajında hangi ürünler kullanılmalıdır? cevapları....

- Gün içerisinde makyaj yağmayı sevmiyor sadece havuzda veya denizde cildinizin kusursuz görünmesini istiyorsanız, Shiseido’nun dünyada bir ilk olan çok güçlü güneş koruyucu özellikli, tere ve suya dayanıklı makyaj ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Doğal ve mat bitişli - Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF30: 

UVA/UVB ışınlarına karşı cilde koruyan bu ürün, lekelerin oluşmasını önlüyor. Cildinize eşit miktarda dağıtmak için mutlaka makyaj süngeri yardımıyla uygulamalısınız.

Hızlı ve kolay uygulama için ideal - Shiseido UV Protective Stick Foundation SPF30: 

Muhteşem kapatıcılık etkisi olan bu ürün stick formu ile kolayca uygulayabilirsiniz. Cilt üzerinde kolaylıkla yayılır ve cilde pürüzsüz bir görünüm verir. 

Nemli bitiş isteyenlere - Shiseido UV Protective Liquid Foundation SPF30: ​

UVA/UVB koruma etkisiyle cildi ışın yaşlanmasına karşı koruyan likit yapıda fondötendir. Bu senenin trendi olan nemli görünen makyajı yapmak için bu ürünü kullanabilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR