Benefit Hello Happy Soft Blur fondöten incelemesi

Benefit kozmetik markası, yaz aylarına özel muhteşem formüllü bir fondötene imza attı. Sizler için Benfit'in yeni çıkardığı Hello Happy Soft Blur fondötenin ayrıntılı incelemesini yaptık. İşte Benefit Hello Happy Soft Blur fondöten incelemesi...

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2018 08:34 GÜNCELLEME 29.07.2018 11:58 Güzellik
Benefit Hello Happy Soft Blur fondöten incelemesi
Benefit Hello Happy Soft Blur fondöten incelemesi

Doğal görünümlü fondöten arayanlara müjde! Dünyanın en iyi kozmetik markalarının önde gelen isimlerinden Benefit, her daim gülmeyi seven kadınlar için çizgilere dolmayan ve cilde kusursuz görünümü veren bir fondöten çıkardı. 

İşte Benefit Hello Happy Soft Blur fondöten incelemesi...

12 farklı renk tonundan oluşan bu fondöten, yüzde ağırlık hissi vermeden cilt tonunu eşitliyor. Cildinin nefes almadığı için fondöten kullanmayanların çok seveceği bu ürün, içeriğindeki doğal özler sayesinde %98 oranda cildin nefes almasını engellemiyor.

Eğlenceli bir ambalaja sahip olan bu fondöteni ilk uyguladığınızda 'blur' yani pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

Mat ve ince yapısı sayesinde doğal görünüm veren bu fondöten, SPF 15 içeriyor. Özellikle fotoğraf çekimleri için üretilmiş. Mat yapıda olmasına rağmen pudra efekti vermiyor. İçerisinde doğal yansımalı aydınlatıcılar bulunuyor.

Ürünün fiyatı ise 215 TL.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR