Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi

Son zamanların en çok satan ve en çok tercih edilen far paletlerinden biri olan Huda Beauty Desert Dusk'ı sizler için ayrıntılı bir şekilde araştırdık. İşte kullanıcı yorumlarıyla birlikte Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi...

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2018 08:04 GÜNCELLEME 16.08.2018 08:05 Güzellik
Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi
Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi

'Yasemin.com Güzellik' ekibi olarak son yılların en çok satılan ve her kadının makyaj koleksiyonunda olması gereken 'Huda Beauty Desert Dusk' far paletini sizler için inceledik.

İşte Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi:

18 farklı renkten oluşan bu palet birbirinden ışıltılı ve mat renklerden oluşuyor. Hem günlük hayatınızda hem de özel günlerde tüm göz makyajınızı tek bir paletle yapmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Paletin içerisinde yer alan 10 farklı ışıltılı renk sedefli, simli ve duochrome olamk üzere üçe ayrılıyor. Tüm renklerin yapısının yumuşaklığı ve yapısı aynı. Birbirinden farklı palet alarak makyaj çantanızda ağırlık yapmak yerine tek bir palet ile her gün kombininize uygun makyajı bu paletle yapabilirsiniz.

Palette bulunan toprak tonları Desert Dusk, Amber ve Eden; her palette bulunabilecek renk tonlarını içeriyor. Gözlerinize gölge vermek için kullanabilirsiniz. 

Paletteki mor ve kızıl tonları; kirpik diplerine veya göz pınarlarına uygulayarak kusursuz bir göz makyajı yapabilirsiniz. 

Sephora'larda satılan bu paletin fiyatı 350 TL.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR