2018-19 Sobahar/Kış güzellik trendleri

İstanbul Moda Haftası'nda kendini göstermeye başlayan sezonun güzellik trendlerini "Yasemin.com Güzellik" ekibi olarak sizler için mercek altına aldık. İşte sezona damga vuracak güzellik trendleri...

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2018 11:15 GÜNCELLEME 17.09.2018 08:19 Güzellik
2018-19 Sobahar/Kış güzellik trendleri
2018-19 Sobahar/Kış güzellik trendleri

Sezonun trend moda akımları her yıl farklı bir boyut kazanıyor. Saçlar, makyaj stilleri, kullanılan aksesuarlar... Güzellik dünyasında 2018/19 Sonbahar ve Kış aylarında yoğun simler, taşlar ve aksesualar yer alacağa benziyor. Geçtiğimiz hafta başlayan İstanbul Moda Haftası'nda kendini gösteren bu trendleri sizler için araştırdık. 

İŞTE SEZONA DAMGA VURACAK EN TREND GÜZELLİK TRENDLERİ...

BAKIŞLARDA FERAH NOKTA



2018 yılına girdiğimizden bu yana fazla kullanılan aydınlatıcılar, şimdi de göz pınarlarında, burnun ve dudakların üst kısmında abartılı bir şekilde yeni sezonda kullanılacak.  Kullanılan bu aydınlatıcı cildi daha parlak ve gözleri de olduğundan büyük gösterecek.

YOĞUN KIRMIZI

Her kadının makyaj koleksiyonunda yer alan kırmızı ruj, 2018-19 Sonbahar/Kış aylarında çok fazla kullanılacak. Doğal bir cilt makyajıyla buluşan kırmızı ruj, sizi olduğunuzdan daha genç gösterecek.

OPTİK GÖZLÜKLER

Optik gözlükler de moda olur mu demeyin! Ciltteki kusurları kapatmak ve cool bir stil oluşturmak için renkli çerçevelere sahip optik gözlükleri kullanabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR