Lancome Monsieur Big maskara incelemesi

Hacimli ve dolgun kirpik sevenlere müjde! Sadece tek bir maskara ile göz makyajınızı tamamlamak istiyorsanız, Lancome Monsieur Big, tam size göre. Sizler için son zamanlarda merak konusu olan Lancome Monsieur Big maskarayı detaylarıyla birlikte inceledik. İşte Lancome Monsieur Big maskara incelemesi...

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2018 08:11 GÜNCELLEME 21.09.2018 08:36 Güzellik
Lancome Monsieur Big maskara incelemesi
Lancome Monsieur Big maskara incelemesi

Göz makyajını ön plana çıkaran ve makyajı tamamlayan en önemli şey maskaradır. Bakışlarınıza anlam katmak ve dikkat çekmek için de kirpiklerinizi belirginleştirmeniz gerekir. Maskara konusunda oldukça başarılı markalardan biri olan Lancome, çıkardığı yeni maskaralarla yine kendine hayran bırakıyor. O halde son zamanlarda çok konuşulan Lancome Monsieur Big Maskara ve detaylarına yakından bakmaya ne dersiniz?

İşte Lancome Monsieur Big Maskara incelemesi:



Lancome Monsieur Big Maskara, 24 saat kalıcılığını koruyor. Kat kat uygulandığında da topaklanma yapmıyor. Aynı zamanda suya dayanıklı olan bu maskara, takma kirpik hissi yaratıyor. Kirpiklere anında hacimli ve dolgun görünüm kazandırıyor. Kullananlar tarafından oldukça beğenilen ürünün en iyi özelliği ise, tek uygulamada pigmentli yapısıyla kirpikleri simsiyah yapması. Ayrıca geniş açılı fırçası sayesinde bulaşma yapmıyor.

Çok beğenilen bu ürünün fiyatı 110,00 TL.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR