Günlük kullanıma uygun rujlar

Günlük hayatınızda işe giderken pratik şekilde sürebileceğiniz bir ruj arıyorsanız bu haberimiz tam size göre. İşte günlük kullanıma uygun 5 ruj...

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2018 08:19 GÜNCELLEME 08.10.2018 08:26 Güzellik
Günlük kullanıma uygun rujlar
Günlük kullanıma uygun rujlar

İşe giderken ya da gün içerisinde bakımlı görünmek için kozmetik dünyasında birbirinden farklı ruj bulunuyor. Yasemin.com ekibi olarak sizler için günlük kullanıma uygun ve fazla dikkat çekmeyen rujları mercek altına aldık. 

İŞTE GÜNLÜK KULLANIMA UYGUN RUJLAR...

1-GOLDEN ROSE VELVET MATTE – 27 / 31,50 TL

Tüm kıyafetlerinize uyum sağlayabilen Golden Rose markasının bu ruju, kullanan herkes tarafından çok beğenilmiş ancak kısa sürede çıkması nedeniyle sık sık tazelemeniz gerekebilir.

2-WET N WİLD BARE IT ALL / 10 TL

Mat yapısıyla akıllara gelen ilk soru 'dudakları kurutuyor mu' olsa da kesinlikle kurutmayan bir yapıya sahip. Kullananların bir çoğu beğenmiş, uygun fiyatı ile günlük kullanım için ideal bir ruj seçimi olabilir

3-RİMMEL LONDON KATE MOSS -104 / 15,90 TL

Günlük makyajınızda kullandığınız ürünlerin uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız Rimmel London markasının pembe alt tonlu bu rujunu satın alabilirsiniz.

4- PASTEL NUDE RUJ – 533 / 13,90 TL

Kremsi yapısı ve kahverengi tonları ile nude makyajınızın vazgeçilmezi olabilir. Ancak kısa sürede çıkması ve kokusu ile sizleri rahatsız edebilir.

5-MAX FACTOR COLOUR ELİXİR BURNT CARAMEL – 745 / 24,90 TL

İçinde bulunan E vitamini ve antioksidan sayesinde dudakları nemlendirme özeliğine sahip. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR