Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi

İlerleyen yaşlarda görülen kırışıklığı hızlıca önlemek için doğal yöntemleri kullanabilirsiniz. Sizler için evde hazırlayabileceğiniz kırışıklık kreminin tarifini araştırdık. İşte ev yapımı kırışıklık karşıtı krem...

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2018 08:16 GÜNCELLEME 16.10.2018 08:17 Güzellik
Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi
Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi

Cilt elastikiyetini zaman geçtikçe kaybeder. Buna yaşam koşulları, hava şartları ve sağlıksız beslenme de eklenince kırışıkların oluşması kaçınılmaz hale gelir. "Yasemin.com" ekibi olarak, bu kırışıklıkların oluşmaması için uygulamanız gereken doğal karışımları araştırdık.

İşte kırışıklık sorununu çözecek mucizevi karışım:

MALZEMELER:

- 1 adet yumurta sarısı,
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı veya tatlı badem yağı,
- 1 çay kaşığı vazelin

HAZIRLANIŞI:

İşe ilk olarak vazelini mikrodalga fırında eriterek başlayın.. Eğer mikrodalga fırınınız yoksa benmari usulü de eritebilirsiniz. Daha sonra yumurta sarısını ve tercih ettiğiniz yağı ilave ediniz, bütün malzemeler iç içe geçene kadar güzelce karıştırın. 

Hazırladığınız kremi yüzünüze sürerek 1 saat bekleyin ve cildiniz maskeyi iyice emdikten sonra ılık su ile durulayın. Bu işlemi haftada 1-2 kere tekrarlayabilirsiniz. Bu uygulamadan sonra bir cilt yağı ile cildinize masaj yaparak yüz kaslarınızı rahatlatıp kırışıklık oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR