Yeni çıkan en iyi fondötenler

Kozmetik dünyasına her gün yeni bir ürün ekleniyor. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için yeni çıkan en iyi fondötenleri araştırdık. İşte yeni sezon en iyi fondötenler...

ABONE OL
GİRİŞ 31.10.2018 07:52 GÜNCELLEME 01.11.2018 08:11 Güzellik
Yeni çıkan en iyi fondötenler
Yeni çıkan en iyi fondötenler

Cildinizi kusursuz göstermek ve özel günlerde muhteşem bir makyaj yapmak istiyorsanız koleksiyonunuza yeni çıkan fondötenlerden mutlaka eklemelisiniz. Her gün değişen kozmetik raflarına bu sezon birbirinden farklı formülasyona ve ambalaja sahip ürünler eklendi. "Yasemin.com Güzellik" ekibi olarak sizler için yeni çıkan en iyi fondötenleri mercek altına aldık.

İŞTE YENİ ÇIKAN EN İYİ FONDÖTENLER...

1 - Deborah Milano Extra Matte Fondöten 

Gün içerisinde yağlanan cildinizin görüntüsü hoşuna gitmiyorsa hafif yapısı ve mat görünümüyle günlük kullanıma oldukça uygun olan bu fondöten,içerdiği 20 faktör güneş koruyucu sayesinde kış güneşinden de cildinizi koruyor. Üstelik fiyatı da çok uygun.

Fiyatı 57,90 TL.

2 - Dior Backstage Yüz ve Vücut Fondöteni

Büyük defilelerde ve organizasyonlarda ultra kalıcı ve makyaj uzmanlarının hem yüz hem de tüm vücuda uygulayabileceği bu fondöten, doğal ışıktı veriyor. Az miktarda aldığınızda bile tüm yüzünüze kolayca dağılabilen Dior fondötenin hem büyük boyları hem de küçük boy ürünleri mevcut. Siz de tüm günün temposuna uyum sağlayabilen bir fondöten arıyorsanız mutlaka bu ürünü denemelisiniz.

Fiyatı  220 TL

3- Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Fondöten

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın çıkardığı Fenty’nin artık Türkiye satışı başladı. Markanın en dikkat çekici ve en iyi ürünü olan bu fondötenin tam 40 tane renk seçeneği bulunuyor. Cilt tonunuza uygun rengi kolayca bulabileceğiniz bu fondöten gözenek görünümünü küçülterek uzun süre kalıcılık sağlıyor. Tamamen doğal bir görünüm veren ve parlatmayan bitişiyle çok seveceksiniz.

Fiyatı 187 TL

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR