Bakır saç rengi kimlere yakışır? Bakımı nasıl yapılır?

Saçlarınızın renginden sıkıldıysanız ve değişiklik yaparak bakır rengine boyamak istiyorsanız, yüz ve ten renginize uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Peki bakır saç rengi kimlere yakışır ve bakımı nasıl yapılır? İşte cevabı haberimizde...

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2018 08:11 GÜNCELLEME 30.04.2019 11:56 Güzellik
Bakır saç rengi kimlere yakışır? Bakımı nasıl yapılır?
Bakır saç rengi kimlere yakışır? Bakımı nasıl yapılır?

Son yıllarda en çok tercih edilen saç renkleri arasında yer alan bakır ve tarçın tonları hem cildi hem de saçları parlak gösteren bir saç rengidir. Ünlüler dünyasında Elçin Sangu, Meryem Uzerli ve daha bir çok isimlerde bakır veya tarçın renk tonlarını görmeye alıştık. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için bakır ve tarçın renk tonlarının kimlere daha çok yakıştığını mercek altına aldık.

İŞTE BAKIR SAÇ RENGİ KİMLERE YAKIŞIR VE BAKIMI NASIL YAPILMALI...

Bakır ve tarçın renk tonları beyaz tenli kişilere daha çok yakışır. Koyu renk tonlu kişilerde yaşlı görünmeye sebep olan tarçın ve bakır renk tonları genellikle beyaz tenli ve çilli kadınlarda hem genç hem de iddialı görünmesine yardımcı olur. Yeşil gözlü kadınların da tercihleri arasında yer alması gereken tarçın rengi, bakışlarınızı da ön plana çıkaracaktır.

BAKIMI NASIL YAPILIR?

Tarçın tonları kısa sürede saçtan akması nedeniyle genellikle tercih edilmez. Ancak bazı bakımlar yaparak hem kalıcılığı arttırabilir hem de sağlıklı bir görünüm yakalayabilirsiniz. 

Örneğin; aşırı sıcak su ile kesinlikle saçlarınızı yıkamamalısınız. Sıcak su saç boyasının kısa sürede akmasını sağlar.

Saçlarınızı boyadıktan sonra ilk bir hafta ısılı işlem yapmamalısınız.Bu işlemler de saçlarınızın kolay yıpranmasına neden olur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR