2020 En kolay saç modelleri hangisi? Evde kolay saç bağlama

Her sabah saçlarınızı yapmak zor geliyor üstelik bir de saçlarınızın şekillendirmekte zorlanıyorsanız bu haber tam size göre. Pratik bir şekilde saçlarınıza şekil vermek ve bu modelin özenle yapılmış gibi görünmesini istiyorsanız hazırladığımız modelleri inceleyebilirsiniz. İşte okula giderken yapabileceğiniz kolay saç modelleri...

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2020 04:45 GÜNCELLEME 26.04.2020 04:46 Güzellik
2020 En kolay saç modelleri hangisi? Evde kolay saç bağlama
2020 En kolay saç modelleri hangisi? Evde kolay saç bağlama

Özellikle de kış aylarında saçlarınızı yapmaya üşeniyorsanız, akşamları yatmadan önce yapabileceğiniz sabahta üzerinden bir kere düzelterek muhteşem görünüme kavuşabileceğiniz modelleri tercih edebilirsiniz. Yapımı oldukça kolay olan saç modelleri sizi olduğunuzdan havalı gösterebilir. Hem çok rahat hem de çok zarif görünen hazırladığımız saç modellerini çok beğeneceksiniz. Günlük hayatınızda abartılı saç modellerinden uzak, doğal görünümüyle yakın dostlarınız ve arkadaşlarınız da hayran kalacak. İster bandana isterseniz de tokalarla bu modelleri yapmak mümkün. Dünyaca ünlü mankenler 2020 podyumlarında bile bu modellerle boy gösterecekler. Pek bu kadar överek anlattığımız modeller nasıl yapılıyor. Gelin birlikte sezonun trend saç bağlama modellerini inceleyelim...

BALERİN TOPUZU /  DÜŞÜK TOPUZ

Saçlarınızın kirli ve yağlı göründüğünü düşündüğünüz zamanlarda balerin topuzu imdadınıza yetişebilir. Yapılışı sadece dakikalarınızı alacak balerin topuzu kış aylarında bol kazaklarla sizi zarif gösterecek.

AT KUYRUĞU

Uzun saçlı kadınların en büyük problemleri saçlarını şekillendirmek olabilir. Gün içerisinde hem bozulmayacak hem de yapımı çok pratik bir saç modeli arıyorsanız at kuyruğu ideal bir seçim olabilir. 

BOHEM SAÇLAR

Saçlarınızı okula giderken hem doğal hem de zarif olunmasını istiyorsanız kenarları hafif dağınık ve akşamdan ördüğünüz saçlar muhteşem bir tercih olabilir.

YORUMLAR 2
  • hatice 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel fikir
    Cevapla
  • sultan 4 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum sana
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR