En iyi saç kurtarıcı ürünler ve fiyatları

Saçlarınız uzun süre işlemlere maruz kaldıysa ya da istediğiniz rengi tutturmak için sık sık boyama işlemi yapıldı ise hem yıpranmış hem de kırılmış bir görünüme dönüşebilir. Uzmanlar bu durumu san yanması diye tanımlıyor. Oluşan bu yıpranmış görünümü en iyi saç kurtarıcı maskelerle ortadan kaldırabilirsiniz. En iyi saç kurtarıcı maskeler ve fiyatları haberimizin ayrıntılarında bulabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2019 08:18 GÜNCELLEME 12.08.2019 08:37 Güzellik
En iyi saç kurtarıcı ürünler ve fiyatları
En iyi saç kurtarıcı ürünler ve fiyatları

Saçlarındaki problemlerle uzun süredir mücadele eden kadınlar, binbir çeşit ürünler kullanarak milyonca para ödüyorlar. Ancak düzenli uygulayacağınız bir saç bakımı ile saçlarınızı eski sağlıklı, parlak ve kusursuz görünüme kavuşturabilirsiniz. Evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz en iyi saç kurtarıcı maskeleri fiyatlarıyla beraber araştırdık.

KOLAY ELEKTRİKLENEN SAÇLAR

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Saçlarınıza sürekli ısılı işlem yaptığınızda zamanla nem ve klima etkisiyle kuruyan saç yapısı birleşince ortaya elektriklenen ve zapt edilemeyen bir görünüm çıkar. Saçlarınıza bu durumda yapmanız gereken tek şey yoğun nem veren maskelerdir. Bunun için "Moroccanoil Intense Hydrating Mask" kullanabilirsiniz.

FİYATI: 303 TL

SOLGUN SAÇ RENGİ

Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction

Saçlarınızın solgun, cansız ve parlak görünüyorsa bu durumu ortadan kaldırmak tek bir ürünle mümkün. Eski çarpıcılığını yitirmiş ve rengini kaybetmiş saçlarınızı haftada bir uygulayacağınız, "Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction" ürünle yerine getirebilirsiniz.

FİYATI: 193 TL

YAPISI BOZULAN SAÇLAR

Wella Luxe Oil Keratin Restore Mask

Saçlarınızdaki tokayı çıkardıktan sonra saçlarınızda uzun süre izler kalıyorsa bu durumu ortadan kaldıracak mucize bir ürün var. Saçların zayıflığından da şikayetçiyseniz "Wella Luxe Oil Keratin Restore Mask" kullanabilirsiniz.

FİYATI: 134 TL 

YORUMLAR 1
  • kadın ile 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadın, kariyer,sağlık,moda,trendler,magazin,cinsellik,güzellik ve yaşama dair aradığınız herşey kadinile.com'da! aşk, Astrolji, beautifulwoman, beauty, bebek, Cilt Bakım Ürünleri, Cilt Sağlığı, Cilt ürünleri, cinsellik, çocuk, dekorasyon, Doğal Cilt Temizlik Ürünleri, düğün, eğitim, evlilik, gelinlik modelleri, gezme, Güncel Kadın Blogu, güzelkadın, güzellik, hamilelik, ilişkiler, kadın, kadınadair, kadınile, kadınileerkek, Kadınlar için Cilt bakımı, kariyer, korunma, kültür, magazin, makeup, makyaj, moda, sağlık, sanat, seyahta, tatil, trendler, Vücut Bakım Ürünleri, womens, yaş, yaşam, yaşlıkadın, Yemek, yemektarifleri, Yeni Trendler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR