Schwarzkopf Pure Color saç boyası kalıcı mıdır? Pure color kullananlar

Saçlarını sağlıklı bir şekilde yıpratmadan ve kırmadan boyamak isteyen kadınlar için muhteşem bir saç boyası önerisi ile karşınızdayız. Dünyaca ünlü saç markası Schwarzkopf tüm kadınları sevindirecek bir ürünle tanıştırdı. İçerisinde Aloe Vera ve kaktüs özleri bulunan uygulaması çok pratik Color Pure adlı saç boyası hakkında merak edilen soruları sizler için yanıtladık.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2019 07:36 GÜNCELLEME 21.04.2019 08:39 Güzellik
Schwarzkopf Pure Color saç boyası kalıcı mıdır? Pure color kullananlar
Schwarzkopf Pure Color saç boyası kalıcı mıdır? Pure color kullananlar

Saç boyalarının içerisinde bulunan kimyasallar kısa sürede saçların yıpranmasına aynı zamanda eski canlı ve parlak görünümünün azalmasına sebep oluyor. Hal böyle iken saçlarını boyamak isteyen kadınlar saç boyası seçiminde olukça kararsız kalıyor. Bu durumda tüm bildiklerinizi bir kenara atacak ezberbozan muhteşem bir saç boyası çıkaran Schwarzkopf markasının Pure Color ürününü mercek altına aldık. Jel kıvamı, muhtelem kokusu ve pratik uygulama özelliği sayesinde çok beğeneceğiniz Schwarzkopf Pure Color, içerisindeki maddeleri duyunca çok şaşıracaksınız.Peki Schwarzkopf Pure Color nasıl uygulanır? Schwarzkopf Pure Color kalıcı mıdır? Schwarzkopf Pure Color renk seçenekleri neler? Schwarzkopf Pure Color saça zarar verir mi? Schwarzkopf Pure Color kullananlar memnun mudur? İşte merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı haberimizde...

Schwarzkopf Pure Color

Dün sabah görkemli bir etkinlik ile tanıtım lansmanı gerçekleştirilen Schwarzkopf Pure Color, ilk kalıcı jel boya olarak piyasaya sürüldü. Jel formölü sayesinde saç boyamak artık çok kolay diyen Schwarzkopf, boyama işlemi sırasında herhangi bir yere bulaşmanın önüne geçiyor. Pure Color,; formülü en trend doğal kaynaklı özlere sahip bir saç boyası. Aloe Vera ve Kaktüs özleri aynı zamanda Aquaxyl ile saçların ihtiyacı olan nemi vererek boyadıktan sonra yıpranma sorunlarını ortadan kaldırıyor. 

Schwarzkopf Color Pure kalıcı mıdır?

Saçlarınızı boyadıktan sonra sağlıklı, parlak ve capcanlı görünen saçlara sahip olmak istiyorsanız mutlaka bu boyayı denemelisiniz. 15 farklı renk seçeneği sayesinde istediğini rengi kolayca bulabileceğiniz Color Pure'nin isimleri de oldukça eğlenceli. Vişneli tart, tarçınlı kek gibi verilen isimler sayesinde karşı koyulamayacak bir ürün. 

#pure color

Kolay uygulaması sayesinde hızlıca saçlarınızı boyayarak istediğiniz rengi elde edebileceğiniz Color Pure, 6 yıllık araştırmaların sonucunda ortaya çıkarılmıştır. İlk deneyenlere göre oldukça başarılı sonuçlar görülmüştür. %70' e kadar saç beyazlarını kapatan bu saç boyasının kutusunda bulunan saç kremi adeta saçlara ipeksi bir dokunuş katıyor. 

YORUMLAR 1
  • Eda 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim saçlarımı çok fena kuruttu renk de çok koyu çıktı hiç beğenmedim.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR