Azelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatı

Cildinizin alın, yanak ya da çene bölgesinde çıkan sivilce,cilt lekeleri, gül hastalığı, siyah noktalar ve daha birçok sorunlarla karşılaşan kişilerin doktor tarafından önerilen Azelderm Krem hakkında tüm merak ettiğiniz soruları yanıtlayan bir yazıyla karşınızdayız. Azelderm Krem nasıl kullanılır? Azelderm Krem fiyatı nedir? Azelderm Krem gerçekten işe yarıyor mu? sorularının yanıtı haberimizin detaylarında.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2020 17:25 GÜNCELLEME 09.04.2020 17:50 Güzellik
Azelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatı
Azelderm krem ne işe yarıyor? Alzerderm krem nasıl kullanılır? Azelderm krem fiyatı

İlk bakışta ciltteki lekeleri silen Expigment kremle karıştırılan Alzelderm Krem, son günlerde merak edilen kremler arasında yer alıyor. Cildiye uzmanlarının sivilcelerle başı dertte olanlar için önerdiği bu krem, içerisinde %20 Azelaik asit bulunduruyor. Bu sayede kısa sürede hem sivilceleri geçiriyor hem de lekelerinin görünümünü azaltıyor. Normal sivilce kremlerinin içerisinde bulunan Azelaik asitten bir tık daha fazla bulunan bu krem, 30 gramlık tüplerde satılan bir ilaçtır. İlk uygulandığında sivilceleri kurutarak yok eden bu krem, düzenli uygulamada etkili sonuçlar göstermektedir. Kullanan birçok kişinin memnun kaldığı Azelderm krem özellikle ergenlik döneminde görülen sivilcelerin geçmesinde büyük rol oynar. En az 15 gün kullanılması gereken Azelderm krem, iltihaplı sivilceleri yok etmedeki etkisi kanıtlanmış bir kremdir.

azelderm krem nasıl kullanılır

Kullanılmaya başlandığında büyük etkisi fark edilen Azelderm krem, sivilceleri yok ettiği kadar izlerini de siliyor. Yapılan araştırmalara göre akne, iltihaplı sivilce, rozase ( gül hastalı), içi iltihaplı ve pembe sivilceler, hafif ve orta dereceli sivilceleri gidermede oldukça etkili olan bu krem, mikrop oluşumunun da önüne geçmektedir. 

Mutlaka uzman doktor tarafından hem kontrol altında hem de önerilerek kullanılması gereken bu krem, doğal asitler sayesinde cildin hücrelerini yenileyerek cilt lekelerinin kısa sürede rengini açıyor. Kullanıldığında  kahverengi lekeleri önce kızarık sonrasında tamamen giderdiğini fark edeceksiniz.

Ciltteki hücrelerin yenilenmesini sağlayan bu kremi çukurlarınız için de kullanabilirsiniz.  Azelderm krem sadece sivilce izlerini değil bilinen pek çok yara, yanık, çizilme ameliyat izleri ve dikiş izlerini yok etmektedir. 

PEKİ AZELDERM KREM NASIL SÜRÜLÜR?

Azelderm kremi uygulamadan önce mutlaka bölgeyi suyla temizleyip dezenfekte etmelisiniz. Daha sonra kağıt havlu ile kurutup fındık büyüklüğünde uygulayın.

Ardından baskı yapmadan masaj yapabilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa sürmeniz yeterlidir.

azelderm krem nasıl yüze uygulanır?

AZELDERM KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Birçok kremde olduğu gibi Azelderm kremin de yan etkileri bulunmaktadır. Aşırı kullanımda farklı yan etkiler gösterebilir. Bunların başında kızarıklık ve kaşında geliyor. Eğer şiddetli şekilde kaşıntı varsa ve diğer yan etkilerde bazılarını görürseniz hemen kremi kullanmayı bırakmalı ve doktorunuza danışmalısınız.

AZELDERM KREM FİYATI NEDİR?

Bu krem, doktorunuzun yazması doğrultusunda reçete ile satılan bir kremdir. Reçetesiz de alabileceğiniz bu krem, 55.26 TL'dir.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Hicran 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim yüzümde okşar çok sivilce var
    Cevapla
  • İbo 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzümde sivilce alnımda kahve lekeler vardı. Doktor azelderm ve benzoxin krem verdi. Sadece akşamları değişimli olarak yüzümü temizledikten sonra 1 gün birini 1 gün diğerini sürdüm. Azelderm kahve lekeleri kızarttı daha sonra 1 hafta içinde bütün sivilceleri yok etti diyebilirim. 4 ağustos 2020 doktor ilaçları yazdı, şuan 15 ağustos gerçekten yüzümde sivilce kalmadı, ayrıca yağlı ve parlak olan cildim tamamen yağdan erindi yani muhteşem bir değişim oldu diyebilirim. Kullanmak isteyenler doktora söyleyip yazfırabilir. Ayrıca cildim kızarması diye dışarı çıkarken sun protectıon güneş kremi cildi yağlandırmıyo ve tamamen sivilce düşmanı kremi kullanıyorum
    Cevapla
  • mad 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben uzun süre kullandım ve bir yan etkisi olmadı her yüzümün her yerine sürüyorum ve ilk başta bir yanma oluyor sonra geçiyor ama yanma hissi korkutmasın sizi. Yüzümdeki koyu yerleri açtı bayağı işe yaradı. Doktor yazmıştı ama eczacı ssk karşılamıyor dedi normal parasını ödedik reçete ile uyguna verilmiyor.
    Cevapla
  • buko 2 yıl önce Şikayet Et
    merhaba acaba ne kadar sure sonra etkisini gordunuz
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın yanlışlıkla şikayet ettim
    Cevapla
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Reçeteye gerek yok o zaman dimi?
    Cevapla
  • Yagmur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bnd yeni kullanmaya basladim suan pek bisi goremedim iyilesme de ama bn bazn gunde 1 kere fln suruyorum ondan kaynakli olabilir bide siz gecme surecini ne zaman gordunuz hemen mi yoksa bi 15 gun sonra fln mu lutfen cevaplayin bnd biktim artik bu sivilce ve lekelerinden
    Cevapla
  • GÖZDE 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda yıkıyor muyuz?
    Cevapla
  • Sinemyılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır
    Cevapla
  • Nurşin 4 yıl önce Şikayet Et
    Azelderm krem yeni kulanıyorum yüzümdeki leke olan yerlere değil tüm yüzüme sürüyorum bu doğru mu
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman bir anlamı kalmaz.Doktor sadece lekelere süreceksin dedi bana
    Cevapla
  • Büşra Zeynep 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende yeni kullanmaya başladım doktor bana tüm yüzüme surmemi söyledi ama bi de ayrica gece icin başka krem verdi. Doktor onermeden kullanmamak lazim
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yapıyorsun
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Doktor bana yüzüne yay dedi bence sıkıntı olmaz
    Cevapla
  • Nisa 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yüzüne sürme bence çünkü prospektüsünde yaralı olan bölgelere uygulayın diyor. Belki sorunsuz yerlerine sürmen orda kaşıntı, kızarıklık yapabilir o nedenle problemli yerlerine sür sadece
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR