Garnier BB krem nasıl kullanılır? Garnier BB krem yorumları 2019

Cildinizin renk tonunu eşitlemek aynı zamanda nemlendirici olarak kullanacağınız bir ürün arıyorsanız BB kremler tam size göre. Kozmetik dünyasında yer alan Garnier BB krem günlük hayatta kullanabileceğiniz en ideal kremler arasında. Sizlerde Garnier markasının B kremini merak ediyorsanız mutlaka hazırladığımız yazıya göz atmalısınız.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2019 08:30 GÜNCELLEME 12.10.2019 13:38 Güzellik
Garnier BB krem nasıl kullanılır? Garnier BB krem yorumları 2019
Garnier BB krem nasıl kullanılır? Garnier BB krem yorumları 2019

Uzun yıllardır kozmetik dünyasında yer alan BB kremler her geçen gün daha da çoğalıyor. Birçok kişinin fondöten olarak kullan BB kremler aslında nemlendirici etkisi yüksek olan fondötenlerdir. Cildin renk tonunu eşitleyen BB kremler arasında adını sıkça duyduğumuz aynı zamanda başarılı "Garnier BB krem" hakkında merak ettiklerinizi derledik. Hem kullanan kişilerden aldığımız bilgiler hem de ürün hakkında tüm bilgilendirmeler içeriğimizde. Garnier BB krem, makyaj süngeri ile uygulandığında çok lekeleri ve kusurları kapatan, cildi nemlendiren aynı zamanda besleyen, cildin renk tonunu düzenleyen hem bakım kremi hem de renkli nemlendiricilerden biridir. Orta ve koyu olmak üzere 2 farklı tonu bulunan bu krem, 40 ml  ve 50 ml tüpler içerisinde satılmaktadır. Artık sadece kozmetik mağazalarda değil normal marketlerde de satılan bu kremi satın alan kişiler genellikle renk tonlarının az olmasından şikayetçidir. Ancak kısa sürede etkisini göstermesiyle herkes tarafından severek kullanılıyor. 

garnier bb krem

Piyasada bulunan diğer BB kremlere göre fiyatı oldukça uygun olan bu BB krem, akışkan yapısı sayesinde kolayca dağılıyor. İlk uygulandığında fondöten var gibi görünse de cilt emdiğinde kusursuz bir etki oluşturan Garnier BB krem,aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından da cildi koruyor.  

Garnier BB Krem İncelemesi

PEKİ GARNİER BB KREM NASIL KULLANILIR?

Klasik bir makyaj çantasında bile mutlaka bulunması gereken Garnier BB krem sürmeden önce cildinizi güzelce temizleyin tonikle arındırın. Genellikle sünger yardımıyla uygulanan bu kremi dilerseniz elinizle de uygulayabilirsiniz. Az miktarda alıp eşit miktarda yüzünüze sürdükten sonra çok parlama yapıyorsa pudrayla sabitleyebilirsiniz.

Garnier BB Krem Nasıl Temizlenir

GARNİER BB KREM ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Bu kremin en önemli özelliği cildi canlı ve parlak göstermesidir. Biraz yağlı ciltlerin rahatsız olabileceği bu krem, cildi uzun süre nemli tutuyor. 24 saat etkisini gösteren Garnier BB krem, cilt rengini eşitler, aydınlatır daha parlak görünmesini sağlar.

GARNİER BB KREM

GARNİER BB KREM FİYATI NEDİR_

Yazımızın içerisinde de belirttiğimiz gibi bu krem artık kozmetik mağazalarda değil, birçok markette kolayca bulabileceğiniz bir üründür. Fiyatı da bu yüzden değişiklik göstermektedir. Garnier BB krem 15 ile 30 TL arasında değişiyor.

YORUMLAR 1
  • Sanem 4 yıl önce Şikayet Et
    5 in 1 aldım içinden kutudan Classic çıktı iade edebilir miyim acaba gratisten almıştım ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR