Oximin jel ne işe yarar? Oximin jel nasıl kullanılır? Oximin jel ne kadar?

Sivilcelerle başı dertte olanların merak ettiği Oximin jel, alın bölgesindeki adeta kısa sürede siliyor. Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Oximin jel hakkında merak edilen tüm sorularınızı sizler için yanıtladık. Oximin jel nedir? Oximin jel nasıl kullanılır? Oximin jel ne kadar? Oximin jel yan etkisi var mıdır?

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2020 12:49 GÜNCELLEME 29.01.2020 13:27 Güzellik
Oximin jel ne işe yarar? Oximin jel nasıl kullanılır? Oximin jel ne kadar?
Oximin jel ne işe yarar? Oximin jel nasıl kullanılır? Oximin jel ne kadar?

Etken maddesi Benzoil peroksit ve  Klindamisin fosfat olan Oximin jel, özellikle adet dönemlerinde artan küçük küçük sivilcelerin tedavisinde kullanılıyor. Uzman doktorların önerisi üzerine alınması gereken Oximin jel aynı zamanda aknelere sebep olan bakterilerin cilt üzerinde gelişimini engelliyor. Diğer kremlere göre çok fazla bilinmeyen bu jel, özelliğiyle fazla yağ ve kirin ciltten kolayca temizlenmesini sağlar. 25 gramlık tüplerde sadece eczanelerde satılan Oximin jeli kullandığınız günden itibaren etkisini görebilirsiniz. Kullananların bir çoğu siyah nokta, beyaz nokta gibi sorunları da ortadan kaldırdığını söylüyor. Ciltten kolayca temizlenmesini sağlayan bu jelin içerisinde bulunan etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmamalısınız. Kullandıktan sonra tamamen etkisini göstermesi 2-5 haftayı bulabilir. Bunun yanında en fazla 12 hafta süresince kullanmalısınız.

OXİMİN JEL NASIL KULLANILIR? 

Oximin jeli kullanırken mutlaka uzman doktorunuza danışmalısınız. Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Bunun dışında kullanmak istiyorsanız parmak ucunuza küçük bir miktar alın ve sonrasında sivilceli temiz bölgeye uygulayın. Gün bir kez akşamları uygulayıp kuruduktan sonra ılık su ile yıkayabilirsiniz. Eğer jel cilt üzerine kolayca sürülmüyorsa çok fazla uyguluyor olabilirsiniz. Jel sonrasında aşırı kuruluk yaşıyorsanız nemlendirici uygulayabilirsiniz. 

OXİMİN JEL NE KADAR?

Anti-akne preparatlan olarak isimlendirilen ilaç grubuna dahil olan bu kremin fiyatı 42.69 TL'dir. 

YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Crybaby 2 yıl önce Şikayet Et
    2 haftadır kullanıyorum. Geceleri kullanıyorum. Aşırı yanıyor suratım. Yüzümde böyle ağırlık hissi oluşuyor. Bakalım nasıl olacak.
    Cevapla
  • Sıla 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben kullandım yaktığı için kaşıdım ve kızarıklar oluştu yanık gibi duruyordu ama geçti ve ayriyeten dökülmeler oluyor o da derinin yenilenmesinden dolayı. Güzel nemlendirici kullanırsanız geçer. Şuan suratımda 1 tane bile sivilce yok pürüzsüz. 3 ayda yok oldu sivilcelerim.
    Cevapla
  • Betül 2 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba akşam sürdükten sonra yıkıyor muyuz tekrar
    Cevapla
  • Kübra 3 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben de oximin kullanmaya başlayalı 5 gün oldu ama ağız çevremde kızarıklıklar var ve yanma da var.İz kalmasindan çok korkuyorum.Sizde iz kaldı mı acaba
    Cevapla
  • Songül 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben reçetemi kaybetim nasıl alabilirim reçetesiz satılırmı
    Cevapla
  • Dyz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudum bnmde aynı yan etkileri var 4gundr kullanıyorum sizler gibi bende endişeliyim kızarıklık kabuklanma var nemlendiriyorm. Birde bnm başka bir kremin daha var oda gece sürülüyor ikisini aynı anda kullanmak nasıl olur bilimiyorm o kremi daha önce suruyorm mesela iki saat arayla oximin jeli surucegm zamn diğer kremi yıkamak gerekirmi onuda bilmiyorm.
    Cevapla
  • Kader 3 yıl önce Şikayet Et
    Oximin jel cildimi çok yakıyor korkuyorum kullanmaya cildimde kızarıklar oluştu izi kalır mı siz kullanıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
    Cevapla
  • Anonim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kremi sürdükden sonra gözlerimde ve boğazımda yanma oldu normal mi yoksa icerindeki maddeye alerjim mi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR