Voltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatı

Çok eski yıllardan itibaren eczanelerde satılan Voltaren krem, adeta kas ağrılarını hızlı bir şekilde gideren ilaçtır. Her evde bulunan Voltaren krem hakkında merak ettiğiniz soruları bugünkü haberimizde yanıtlıyoruz. Voltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatı nedir? Öğrenmek için tıklayabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2020 06:07 GÜNCELLEME 31.03.2020 09:15 Güzellik
Voltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatı
Voltaren krem ne işe yarar? Voltaren krem nasıl kullanılır? Voltaren krem fiyatı

Burkulma, kemik ağrısı ya da bu tarz tüm rahatsızlıklar için uzman doktor tarafından reçete edilen Voltaren kremin etken maddesi Diklofenak dietilamonyum‘dur. Voltaren Emulgel Pomad, 50 gramlık tüplerde satışa sunuluyor. Sadece eczanelerde satışı bulunan Voltaren krem, jel formunda bir ilaçtır. Vücutta iltihaba ve ağrıya sebep olan biyolojik etkenleri azaltıcı etkisi ile uygulandığı yerlerdeki ağrıyı gideren Voltaren krem, hasar veya darbe sonucu etkilenen yerlerde ödemle birlikte görülen ağrılarda da oldukça başarılıdır. diz gibi yüzeysel eklemlerin kireçlenmesine (artroza) bağlı hafif derecedeki ağrılar, boyun, bel, sırt, bacak ağrısı gibi ani gelişen ağrılar ve tendinitis-Bursitis vb. iltihabi veya iltihapsız romatizmada gözlenen ağrı ve şişliğin giderilmesi için uzman doktorlar tarafından Voltaren krem reçete ediliyor. Bilinçsiz kullanımda ciddi sağlık sorunlarına yol açabilecek olan Voltaren krem hap, tablet, voltaren emulgel, voltaren kas gevşetici, voltaren krem ve voltaren retard olarak piyasada 6 farklı çeşidi mevcuttur.  İlaçların kullanımları farklı olsa da tümü aynı işlevleri görüyor. 12 yaş altındaki çocuklarda kullanılmaması gereken bu kremi uygulamadan önce uzman doktorunuza danışmalısınız.

VOLTAREN KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu kremi nasıl uygulamanız gerektiğini reçete ettiyse o şekilde kullanmalısınız. Bunun dışında size verilen dozlardan dışında fazlasını da kullanmak iyileşme sağlamayacak aksine ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Voltaren Pomadı tedavi edilecek yere sürülecek kadar sıkıp, hafif  hareketlerle masaj yaparak yedirin. Gün içerisinde 3-4 kere hasar almış deri bölgesine ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz.  

Voltaren kremi sürdükten sonra ellerinizi sabun ve bol su ile iyice yıkayın. Voltaren pomadı uyguladıktan sonra en az bir saat banyo veya duş yapmayın. 

VOLTAREN KREM FİYATI NEDİR?

Eğer sigortanız varsa bir kısmını karşılamaktadır. Eğer direk eczaneden alacaksanız KDV dahil fiyatı 19.48 TL'dir.

VOLTAREN KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Voltaren Pomadın nadiren rastlanan yan etkileri: Işık duyarlılığı, deride kaşınma ve kızarma.

Güneş ışınları veya yapay UV ışınlarından uzak durunuz. Çünkü Voltaren Pomad güneş ışıklarına karşı sizi daha hassas bir hale getirebilir ve cildinizde yanık izleri gelişebilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR