Eumovate krem ne işe yarar? Eumovate krem nasıl kullanılır? Eumovate krem fiyatı

Özellikle egzama hastalığı ve birçok cilt problemi ile deri hastalıklarının tedavisinde kullanılan Eumovate krem son yıllarda satış rekorları kırıyor. Siz de bu ve benzeri hastalıklarınıza çare arıyorsanız, Eumovate krem nedir?, Eumovate krem ne işe yarar? sorularının cevabını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2020 16:58 GÜNCELLEME 24.04.2020 16:58 Güzellik
Eumovate krem ne işe yarar? Eumovate krem nasıl kullanılır? Eumovate krem fiyatı
Eumovate krem ne işe yarar? Eumovate krem nasıl kullanılır? Eumovate krem fiyatı

Eumovate krem etken maddesi Klobetazon bütirat olan vücutta kızarıklık, şişlik ve iltihaba sebep olan kimyasalların etkilerini azaltan, kaşıntı önleyici ve kan damarlarını büzücü etkisi olan bir kremdir. Sadece eczanelerde satılan Eumovate krem, Böcek ısırıkları; deri iltihapları; dış çevrede bulunan maddelerle temas sonucu oluşan veya alerjik kökenli deri iltihabı (bebek bezi pişikleri gibi) sorunları kısa sürede ortadan kaldırıyor. Mutlaka uzman doktorların önerisi üzerine kullanılması gereken bu krem, şiddetle kaşınan döküntü ve pembe-kırmızı kabarcıkların görüldüğü kronik deri hastalığı (prurigo nodularis); kronik iltihaplı cilt hastalığı olan atopik egzama; yüz, saçlı deri ve vücudun üst kısmında görülen , fakat kesin nedeni belli olmayan iltihaplı ve kaşıntılı bir cilt hastalığı olan Unna hastalığı tedavisinde kullanılır. 25 ya da 50 gramlık tüplerde satışa sunulan Eumovate krem, bebeklerde ve çocuklarda egzama tedavisi doktor gözetiminde sürdürülmelidir.

Homojen bir kıvama sahip, beyaz renkli bu krem, su ile kolaylıkla yıkanıp, ciltten temizlenebilen bu kremi sivilceli yüz bölgesinde kullanmayınız. İlacı 2 veya 4 hafta düzenli olarak kullanmanıza rağmen düzelme sağlanmazsa, doktorunuzla görüşebilirsiniz. 

PEKİ EUMOVATE KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmalısınız. Kremi tedavi edilecek bölgeye ince bir film tabakası  halinde uygulayın. Kremi uyguladığınız cilt bölgesini kesinlikle bandajlamayın. Eğer bir bebeğin çocuk bezi bölgesi tedavi ediliyorsa, sıkı ve dar bezler kullanmayın. 

EUMOVATE KREM YAN ETKİLERİ

Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.

EUMOVATE KREM FİYATI

Reçete ile almak istediğinizde krem, SGK tarafından karşılanıyor. Eczanelerde satılan fiyatı ise 50 gramlık 18.59 TL'dır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR