Motosiklet sürücüsü 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!

Hatay'da bir motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa çarparak kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 10:23 GÜNCELLEME 05.10.2024 12:57 ÜLKE'DE BUGÜN
Motosiklet sürücüsü 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!
Motosiklet sürücüsü 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!

Kaza, Reyhanlı ilçesi Esentepe Mahallesi'nde yaşandı. Cadde üzerinde karşıdan karşıya geçen 2 çocuktan 6 yaşındaki Gazvan Elhamdan isimli çocuğa motosiklet çarptı.

Feci kazada yaralanan çocuk, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ve motosiklet sürücüsünün arkasına bakmadan kaçtığı anlarsa anbean kameraya yansıdı.

Yaralı çocuk hastanedeki işlemlerinin ardından taburcu edilirken motosiklet sürücüsünü tespit etmek için yürütülen çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yaralı çocuğun amcası 13 yaşındaki Abdulbasit Elhamdan kaza anında yaşananları anlattı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR