Mercedes ile şehir turuna çıkan horozu görenler gözlerine inanamadı!

Hatay’ın Antakya ilçesinde esnaflık yapan Fevzi Mersin ve 19 aydır beslediği horozunu görenler ilginç bir arkadaşlığa şahitlik ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 10:38 GÜNCELLEME 13.10.2024 11:44 ÜLKE'DE BUGÜN
Mercedes ile şehir turuna çıkan horozu görenler gözlerine inanamadı!
Mercedes ile şehir turuna çıkan horozu görenler gözlerine inanamadı!

Antakya ilçesinde yaşayan 67 yaşındaki Fevzi Mersin, Antakya Otobüs Terminalinde uzun yıllardır esnaflık yapıyor. Horozlara ilgisi olan Mersin, 19 ay önce yeni bir horoz sahiplendi ve iş yerinde beslemeye başladı.

Sahiplendiği horozla ilginç bir bağ kuran Mersin, gün içerisinde bir yere gittiği zaman horozunu yanında götürüyor ve otogar içerisinde gezmeye çıktığındaysa horozu omzunda oluyor.

Zaman zaman Mercedes-Benz marka aracıyla horozunu ön koltukta gezmeye çıkaran Mersin’in bu anlarını görenlerse şaşkınlıkla izliyor.

Otogarın maskotu olan horozuna yapılan 5 bin TL’lik teklifi geri çeviren Mersin, yüksek fiyat söyleyerek horozunu almak isteyenleri caydırmaya çalışıyor. 

SATIN ALMAK İSTEYENLERE YÜKSEK FİYAT BİÇİYOR

Horozu aracıyla gezintiye çıkardığını ve yapılan teklifleri reddettiğini dile getiren Fevzi Mersin, “Yavruyken bize geldi ve bize göre yetiştiriyoruz. Bu horozumu iş yerinde besliyorum, kovsam bile gitmez. Hiç kaçmaz ve ben nereye gidersem o da geliyor. Horozu görenler şaşırıyorlar ve merak ediyorlar. Horozu satın almak istiyorlar ama ben yüksek fiyat istiyorum ki almasınlar. Horozu isteyenler 3 bin TL, 5 bin TL teklif ettiler, ben 10 bin TL istiyorum. Bazen canı sıkılınca eve götürüyorum. Arabamla birlikte sürekli geziyoruz.” şeklinde konuştu.

"NEREYE GİDERSEM HEMEN O DA YANIMA GELİR"

Horozu otogardaki herkesin bildiğini dile getiren oğul Serkan Mersin, “Bu horozu 19 aydır kendi ellerimle besliyorum. Benle babam bakıyoruz. Hayvan sevgisi çocukluğumdan beri var. Nereye gidersem o da hemen yanıma gelir. Eve veya iş yerine getiriyorum. Yanımdan hiç ayrılmıyor. Horozumla beni herkes tanır. Herkes horozu bilir ve sever. Kimseye bir zararı olmaz ve evcil bir hayvandır.” diye konuştu.

"BU HOROZ OTOGARIN MASKOTU OLDU"

Horozun otogarın maskot olduğunu belirten Ali Bal, “Bu horoz bizim ve otogarın maskotu oldu. Sahiplerinin sürekli peşinde geziyor. Horoz arabalara biniyor. Sahibiyle beraber yürüyüş yapıyor. İnsan gibi bir hareketleri var.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Musa 3 saat önce Şikayet Et
    Dayı artık suyuna çorba yapma zamanı gelmiş. Mahmuzları uzamış. Ölmeden önce kes ye bence. Ya da sat isteyene.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR