Kim Milyoner Olmak İster de şaşırtan cevap! Seyirciler Kenan İmirzalıoğlu'nu bile şaşırttı...

Kim Milyoner Olmak İster de şaşırtan cevap! ATV ekranlarında yayınlanan yarışma programında enteresan bir olay yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster programında, bir yarışmacı 'seyirci jokeri' hakkını kullandı. Tüm seyircilerin soruyla alakalı yaptığı tercih yarışmacı ve sunucu tarafından şaşkınlıkla karşılandı. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nu bile şaşırtan o olay!

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2021 11:36 GÜNCELLEME 09.09.2021 11:36 HAYAT
Kim Milyoner Olmak İster de şaşırtan cevap! Seyirciler Kenan İmirzalıoğlu'nu bile şaşırttı...
Kim Milyoner Olmak İster de şaşırtan cevap! Seyirciler Kenan İmirzalıoğlu'nu bile şaşırttı...

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geçtiğimiz günlerde tuhaf bir olay yaşandı. ATV ekranlarında seyirciyle buluşan programa konuk olan yarışmacıya sesli bir soru yöneltildi. Yarışmacı bunun üzerine 'seyirci jokeri' hakkını kullanmak istedi. Soruya cevap veren tüm seyirciler hem sunucu İmirzalıoğlu'nu hem de yarışmacıyı şaşkına çevirdi. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nu bile şaşkına çeviren o olay...

Kim Milyoner Olmak İster'de İlginç Olay!

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de Gencay Ormanlı isimli yarışmacı 5 bin liralık soruda seyirci jokerini kullandı. Bu soruda stüdyodaki seyircilerin yüzde 100'ü D şıkkı butonuna bastı. Verilen sürenin bitmesinin ardından ekrana yansıyan sonuçlar hem yarışmacıyı hem de Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.



Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'de 5 bin TL'lik soruda takılan Kral Gencay Ormanlı isimli yarışmacı seyirci jokerini kullanmak istedi.

Seyirciler Sunucuyu ve Yarışmacıyı Şaşırttı!

Bunun üzerine "Dinlediğiniz şarkıyı kim seslendirmektedir?" sorusu, stüdyodaki seyircilere yöneltildi. Verilen süre sonunda seyircilerin yüzde 100'ü de D şıkkı olan Rengin cevabını işaretledi. Yarışmacı da seyircilerin yanıtına güvenerek cevap hakkını D şıkkından yana kullandı.



Joker sonucu ise hem yarışmacıyı hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı. Yarışmacı Kral Gencay Ormanlı "İlk defa böyle şey gördüm" derken, ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu da "Ben de" yanıtını verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR