Cristiano Ronaldo'dan CZN Burak'a dev teklif! "Burak İngiltere'ye gel..."

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı restoran sahibi Burak Özdemir (CZN Burak) dünya yıldızlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Real Madrid'in yıldız oyuncusu ve kaptanı Marcelo'ya kebap yediren CZN Burak geride kalan dönemde Ronaldo'yla da bir araya gelmişti. Ünlü şef Manchester United'in yıldızı Ronaldo'nun kendisine yaptığı teklifi açıkladı!

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2021 11:17 GÜNCELLEME 14.09.2021 11:17 HAYAT
Cristiano Ronaldo'dan CZN Burak'a dev teklif! "Burak İngiltere'ye gel..."
Cristiano Ronaldo'dan CZN Burak'a dev teklif! "Burak İngiltere'ye gel..."

Dünya'nın en büyük şehirlerinde restoran zinciri olan CZN Burak bomba bir olayla gündeme geldi! Hatay Medeniyetler Sofrasının sahibi olan ve Instagram'da 27 Milyon takipçiye ulaşan ünlü şef dünya yıldızlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Daha önce Real Madrid'in kaptanı ve yıldız oyuncularından olan Marcelo'ya kebap yediren Burak Özdemir'in ünlü isimlerle buluşması devam ediyor. Son olarak dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yla bir arada olan CZN Burak'a dev bir teklif geldi. Ronaldo'nun ünlü şefe teklifi herkesi şaşırttı...


 

CZN Burak La Liga'nın Influencer'ı Oldu!

İspanya'da 1. ve 2. lig kulüplerinin bağlı olduğu La Liga kurumunun, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) dünyada tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine destek olması amacıyla anlaştığı 100'den fazla sosyal medya fenomeninden (influencer) biri olan Özdemir, La Liga'nın davetlisi olarak gittiği Madrid'de konuştu.



Real Madrid'in 560 gün sonra geri döndüğü Santiago Bernabeu Stadı'nda Celta Vigo'ya karşı oynadığı maç öncesinde sorularımızı yanıtlayan Özdemir, La Liga ile sürekli temasta olduğunu, İspanya'ya 4. kez geldiğini söyledi.

Futbol ve Türk Yemekleriyle Ortak Proje

Türk şef, La Liga ile olan ilişkisini "Gıda evrensel olduğu için futbol da evrensel. La Liga bana ulaştığında 'Burak sen yaptığın yemeklerle dünyanın dört bir tarafına Türk mutfağını tanıtıyorsun. Biz de İspanyollar olarak futbolla ünlüyüz, futbolu çok seviyoruz. Bu ikisini birleştirelim, ortak projeler yapalım.' dediler." diyerek anlattı.

"Cristiano Ronaldo Abi Benim Arkadaşım"

La Liga dışındaki liglerle herhangi bir iş birliği yapmadığını ancak İngiltere'nin Manchester United Kulübü ile görüştüğünü de vurgulayan Özdemir, "Cristiano Ronaldo abi benim arkadaşım. Kendisiyle Dubai'deki restoranıma geldiğinde tanıştık. Bana o ısrar etti. 'Burak İngiltere'ye gel.' dedi. Görüşme içerisindeyiz. İnşallah yakında orada da bizi görebilirsiniz." açıklamasında bulundu.

"Ülkemi Temsil Etmekten Gurur Duyuyorum"

Futbol gibi gıdanın da evrensel bir dil olduğunu ve herkese hitap ettiğini kaydeden Özdemir, "Burada ülkemi temsil etmek gerçekten çok güzel. İnsanlardan hiç beklemediğim kadar çok yoğun bir talep alıyorum. Ülkemizi ne kadar çok sevdiklerini ve beni takip ettiklerini, restoranlarımı ziyaret ettiklerini söylüyorlar. Bu da bir Türk olarak benim için ayrı bir gurur oluyor. Elimden ne gelirse yapmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak dürüst ol, bae kabile şefi el nahyanın parası ve imaj çalışması ile yürüyorsun.
    Cevapla
  • Şenel 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Burak Kardeşim
    Cevapla
  • Metehan 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak kardeş ronaldoyu muslumanliga davet et. Daha çok sevelim onu.
    Cevapla
  • BİR GARİP DERVİŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah işini rasgetirsin. Ülkemi seven başımın tacıdır.
    Cevapla
  • Angaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal güler yüzlü insan Allah yolunu açık etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR