MasterChef Mehmet Yalçınkaya sosyal medyadan isyan etti! 'Arkadaşlar yapmayın...'

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının jüri üyelerinden biri olan Şef Mehmet Yalçınkaya kendisi adına ortaya atılan iddiaya sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Ünlü şefin yüzünde estetik olduğunu söyleyenlere Yalçınkaya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Sinirli halleriyle gündem olan başarılı isim Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımda gerçeği açıkladı!

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2021 11:03 GÜNCELLEME 03.11.2021 11:03 HAYAT
MasterChef Mehmet Yalçınkaya sosyal medyadan isyan etti! 'Arkadaşlar yapmayın...'
MasterChef Mehmet Yalçınkaya sosyal medyadan isyan etti! 'Arkadaşlar yapmayın...'

MasterChef programının sinirli halleriyle gündemden düşmeyen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, bu kez kendisi hakkında ortaya atılan bir iddiayla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarında yayınlanan programın yeni bölümünde başarılı şefin dudak dolgusu yaptırdığı sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Mehmet Şef ise konuyla alakalı açıklamayı Instagram hesabından yaptı. Sosyal medya aracılığıyla konuya değinen ünlü şef  'Arkadaşlar yapmayın...' dedi. İşte Mehmet Yalçınkaya'nın o açıklamaları...

Mehmet Şef kimdir? Mehmet şef nereli ve kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya evli mi? Mehmet Şef kimdir? Mehmet şef nereli ve kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya evli mi?

Dudak Dolgusu Zannedilmişti, Gerçek Öyle Değilmiş!

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından biri olan MasterChef Türkiye programının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya inanılmaz bir iddiayla karşı karşıya kaldı. Yeni yayınlanan bölümde dudaklarının dolgunlaştığı fark edilen ünlü şefin dudak dolgusu yaptığı iddia edildi. Yalçınkaya ise Instagram hikayesi üzerinden yaptığı açıklamayla konuyu değerlendirdi. 

Bir Instagram kullanıcısının "Yanlış görmüyorsam Mehmet Şef dudak dolgusu yaptırmış" şeklinde paylaşımını alıntılayarak cevap veren Mehmet Yalçınkaya "Arkadaşlar alerjim var bir ürüne yapmayın" şeklinde cevap verdi. 

YORUMLAR 2
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Para insanı bozar ...ne yapacağını şaşırır
    Cevapla
  • Bekliyoruz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yalan haber dolaşıyor sosyal medya düzenlemesi bekliyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR