Deniz Akkaya programdan ayrıldı! Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapıyordu...

Beyaz TV ekranlarının sevilen programı Söylemezsem Olmaz'da şok bir ayrılık yaşandı. Sunuculuğunu Bircan Bali ve Seren Serengil'le birlikte yaptığı Deniz Akkaya, başarılı programdan ayrıldı. Ayrılık haberini Bali ve Serengil canlı yayında birlikte verdi. Birçok izleyicinin merak ettiği sorunun cevabını programın sunucuları vermiş oldu. İşte o olayın detayları!

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2021 11:17 GÜNCELLEME 16.11.2021 11:17 HAYAT
Deniz Akkaya programdan ayrıldı! Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapıyordu...
Deniz Akkaya programdan ayrıldı! Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapıyordu...

Söylemezsem Olmaz adlı programda Seren Serengil ve Bircan Bali ile birlikte sunuculuk ve yorumculuk yapan Deniz Akkaya programdan ayrıldı. Beyaz TV ekranlarından yayınlanan başarılı programda ünlü ismin ayrılışı adeta deprem etkisi yarattı. Birçok seyircinin de merak ettiği konuyla alakalı açıklama canlı yayında Bali ve Serengil'den geldi. Bircan Bali Deniz Akkaya için 'Artık aramızda yer almayacak. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz' dedi. İşte olayın bilinmeyenleri...

Deniz Akkaya'nın Ayrılığı Canlı Yayında Duyuruldu

Ünlü isim Deniz Akkaya'nın programda olmayışı izleyicinin dikkatinden kaçmamıştı. konuyla ilgili açıklama canlı yayında Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Bircan Bali'den geldi. Bali, "Sevgili Deniz Akkaya aramızda yok. Bundan sonrada Akkaya maalesef Söylemezsem Olmaz programında aramızda olmayacak. Konuyla alakalı açıklama yapalım istedik. İzleyiciye de açıklamamız gerekiyor bunu çünkü insanlar soruyor." şeklinde konuştu. 

"Bundan Sonra Bircan'la Beraberiz"

Bircan Bali'nin pası atması üzerine Seren Serengil'de konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Deniz Akkaya'ya Söylemezsem Olmaz programına verdiği katkıdan dolayı teşekkür eden Serengil, "Teşekkür ederiz bugüne kadar katkılarından dolayı. Bundan sonraki süreçte olmayacak. Şuan Bircan ile baş başayız." dedi.

YORUMLAR 1
  • sultan 2 yıl önce Şikayet Et
    çok şeye lazımdı ugurlar olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR