Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi ilk kez paylaştı! Benzerlikleri herkesi şok etti...

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Abdülhey karakteriyle ün kazanan ve hemen herkesin taktirini toplayan ünlü oyuncu Kenan Çoban sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Ünlü isim sessiz ve sakin karakteriyle tanınıyor. Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan oyuncu oğluyla paylaştığı fotoğraftaki benzerliğiyle herkesi şok etti!

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2021 11:23 GÜNCELLEME 19.11.2021 11:23 HAYAT
Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi ilk kez paylaştı! Benzerlikleri herkesi şok etti...
Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi ilk kez paylaştı! Benzerlikleri herkesi şok etti...

Bir dönem en çok izlenen dizilerden biri olan ve izleyiciyi adeta ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi'nin başarılı karakteri Abdülhey paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Efsane dizide yıllarca başarılı bir şekilde rolünü yapan ünlü oyuncu çok uzun zaman yapımlarda yer almıyordu. Sessiz sakin kişiliğiyle dikkat çeken Kenan Çoban son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlu ile olan benzerlikleri ise herkesi şaşkına çevirdi...

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Oğluyla Fotoğrafını Paylaştı

Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakterleri, aradan yıllar geçmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Oyunculardan bazıları yeni projelerle karşımıza çıkarken, bazı isimler ise gözlerden uzak ailesiyle sessiz sedasız yaşam sürdürüyor. Kenan Çoban'da son zamanlarda gündem olan isimlerden biri oldu. Dizide Abdülhey karakteriyle tanıdığımız Kenan Çoban ise ekran serüvenine hız kesmeden devam ediyor.

Vadi dizisinden sonra Beyaz Karanfil adlı dizide başrol olan oyuncu, son olarak EDHO'da (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz) rol almıştı. Oktay Kaynarca ile rol aldığı dizide yeniden gündem olan Çoban sosyal medya hesabından mutlu aile pozlarını paylaşıyor. Kenan Çoban'ın oğlu Miraç ile paylaştığı fotoğraflarına ise hayranlarından tabiri caizse beğeni yağıyor.

İşte Kenan Çoban (Abdülhey) ve Oğlu Miraç!





YORUMLAR 5
  • Azizim 2 yıl önce Şikayet Et
    Abďülhey değil abdülhay olması lazım çünkü hey diye Allahın ismi yok.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah , vatanına milletine , en önemlisi de İslamiyet'e bağlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • TS61 2 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah Allah huzurunu bozmasın
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Zaza Eşrefoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdülbey yaşlanmış.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR