Müge Anlı itiraf etti! "Cumhurbaşkanı olursam..."

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programın sunuculuğunu üstlenen Anlı canlı yayında kaçan eşini aramaya gelen Yadigar Kepçe'ye patladı. 'Sahte imamlık' yaptığı iddia edilen adamın başka kabahatleri de ortaya çıkınca Müge Anlı çok sinirlendi. Ünlü sunucu, '1 aylığına cumhurbaşkanı olsam yapacağım şey cezaevi inşa etmek.' İşte olayın detayları ve Anlı'nın o sözleri...

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2021 11:10 GÜNCELLEME 30.11.2021 11:10 HAYAT
Müge Anlı itiraf etti! "Cumhurbaşkanı olursam..."
Müge Anlı itiraf etti! "Cumhurbaşkanı olursam..."

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü sunucusu Anlı bu kez çok sinirlendi. ATV ekranlarında yayınlanan programda 4 çocuğun annesi Yeliz Kibiz'den günlerdir haber alamadığını iddia eden Yadigar Kepçe hakkında gerçekler ortaya çıkınca başarılı sunucu çok kızdı. Kepçe'nin 'Sahte imam' olduğu iddia edilince Anlı çarpıcı söylemlerde bulundu. Ünlü sunucu '1 aylığına cumhurbaşkanı olsam  yapacağım şey cezaevi inşa etmek.' dedi. O ilginç olayın detayları ve Müge Anlı'nın açıklamaları...

Eşinden Haber Alamayan Adam Sahte İmam Çıktı!

4 çocuk annesi Yeliz Kibiz’den haber alamadığı için programa katılan Kepçe ile ilgili iddialar, stüdyoda gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Yadigar Kepçe'nin eski eşi Müge Anlı'ya bağlanarak, "Benimle evlenmeden önce sahte hocalık yapıyordu" şeklinde iddialarda bulununca, ünlü sunucu adeta çileden çıktı. Canlı yayına Silivri'den bağlanan bir izleyici ise 8 gündür ortada olmayan Yeliz Kibiz'i dilenirken gördüğünü iddia etti.

Müge Anlı Çok Sinirlendi, "Cumhurbaşkanı olursam..."

Eşini arayan Kepçe'nin sahte hocalık, cinsel saldırı ve daha birçok suça karıştığı iddiaları, Müge Anlı’yı adeta çileden çıkardı. Ünlü sunucu Müge Anlı, “Sizi zamanında içeri almadıkları için siz böyle devam ediyorsunuz abi. Aslında problem sizde değil. Ben size söyleyeyim yani. Gerçekten elimde bir yetki olsa, 1 aylığına cumhurbaşkanı olsam yapacağım şey cezaevi inşa etmek. Bunları toplayacağım vereceğim ellerine briket falan kendilerine bir cezaevi inşa etsinler, girsinler içine kalsınlar. Bir de onlara fide, tohum." şeklinde ifadeler kullandı.



Anlı ayrıca eşlerini kaçıran kocalara da sitem ederek, "Karınlarını da doyurmak lazım. Ektiklerini yesinler. Hiç onlara yemek de pişiremem devletini imkanlarını ona mı şey yapacağız. Devletin o kadar yaşlısı var çoluğu var çocuğu var. Kadın kaçmış inşallah senden bir şey yapmadıysan. Kaçırın kaçırın kadınları, gelin ben de arayın.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanlığına aday olursan ,2000 sonrası emeklinin intibakını ver ,oyum sana
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    bize bir dorduncu murat lazim..ahaliyi ortaya toplayip soracak kimler kotuyse hemen orada kafasi govdesinden ayrilacak bak kotu kaliyormu memlekette
    Cevapla
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapishaneye gerek yok kısas gelirse yeter, hırsızlık yapanın elini, adam öldürenin canını....
    Cevapla
  • DOĞRUSÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Müge Hanıma katılıyorum. İnfaz yasası suçlulara yarıyor. Cezalar caydırıcı değil. Her reform onlara yarıyor. Beş on vukaatlı biri yola tükürse çooook uzun içerde kalmalı. Adam benim malıma , canıma , ırzıma kast ediyor . Sonunda az bir ceza ile kurtuluyor. Mağdurlar her daim mağdur oluyor !
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar katılıyorum ,bunları cezaevi inşaatlarında amele olarak çalıştırmak,sonra tüm ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak şekilde proje hazırlayıp uygulatmak ve ykaıt parası ,su parası ve diğer personel giderleri ise bunlarsan tahsil etmek lazım ki bak o zaman nasıl oluyormuş suç işlemek,ohhh yan gel yat herşey beleş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR