Nejat İşler'in alkollü hali olay oldu! Önce kameralara küfretti, sonra el hareketi çekti...

Uzun zamandır sessizliğini koruyan ve çok fazla gündeme gelmeyen ünlü isim Nejat İşler, önceki akşam Asmalımescit'te kameralara yakalandı. Bir mekan çıkışı kendisi gibi oyuncu olan Rıza Kocaoğlu'yla görüntülenen İşler, kameraları karşısında görünce sinirlendi. Alkollü şekilde mekandan çıkan oyuncu, bununda etkisiyle basın mensuplarına önce küfretti, sonra el hareketi çekti...

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2021 11:21 GÜNCELLEME 14.12.2021 11:21 HAYAT
Nejat İşler'in alkollü hali olay oldu! Önce kameralara küfretti, sonra el hareketi çekti...
Nejat İşler'in alkollü hali olay oldu! Önce kameralara küfretti, sonra el hareketi çekti...

Bir dönem oynadığı dizilerle ve filmlerle ün kazanan, ancak uzun zamandır bir projede yer almayan Nejat İşler, geride kalan gecede kameralara yakalandı. Bir mekanda oyuncu Rıza Kocaoğlu ile birlikte görüntülenen İşler'in alkolün etkisinde olduğu her halinden anlaşılıyordu. Kameraları karşısında görünce afallayan oyuncu sinirlenerek basın mensuplarına önce küfretti, sonra el hareketi çekti. Bu dakikalar anbean kaydedildi. İşte Nejat İşler'in o hali...

Kocaoğlu'nun Desteğiyle Taksiye Binebildi

Oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz gece alkollü şekilde kameralara yakalandı. Gazete Magazin'de yer alan habere göre, mekan kapısında duran müşteriler, muhabirleri teskin ederek, "Arkadaşlar aldırmayın tanımıyor musunuz hiç değişmemiş her zamanki Nejat İşler siz takılmayın" diyerek araya girdi. Gecenin ilerleyen saatinde mekandan ayrılmak isteyen İşler, Kocaoğlu'nun omzuna tutunarak kendilerine çağrılan taksiye binmek için yönelince ayakta güçlükle durduğu görüntülendi.

Önce Küfür Etti, Sonra Hareket Çekti

Kendisini çekmek isteyen magazin muhabirlerine hakaret ettiği iddia edilen İşler ile muhabir arasında yaşanan diyalog dikkatlerden kaçmadı. Peşlerinden takip eden muhabirler Nejat İşler'e, "Fotoğrafınızı çeken muhabir arkadaşımıza ağza alınmayacak şekilde küfür ettiniz, size yakışmadı" sözlerine, "İspat edin mahkemeye gidin" karşılık veren İşler, bindiği taksinin camını açarak görüntü alan muhabirlere orta parmak yaparak kahkaha attı.

İşte O Geceden Kareler...





YORUMLAR 2
  • Benden söylemesi. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibi sanatçı kisvesi altında vatanına ve milletine yakışır hareket etmeyenlere halkımız hak ettiği değeri verilmeli. Sanatçı halkın tamamına hitap ettiği için taraf olmamalı. Uçlar da dolaşmamalı. Halkın tamamını kucaklamalı. Sağcılıkla solculukla işi olmamalı. İllaki taraf olmak istiyorsa istediği partiye girip orda siyaset yapmalı. Sanatçılığı bırakmalı.
    Cevapla
  • blnt 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda yazık alkol ile hayatlarını mahvediyorlar öyleki gün geliyor acınacak halde kalıyorlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR