Seren Serengil durumunu üzülerek anlattı! "Ünlü olduğum için kimse ameliyatımı yapmak istemiyor"

Yaşadığı üzücü olayla gündemden hiç düşmeyen Seren Serengil'den yeni bir açıklama geldi. Ünlü isim sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz adlı programda durumunun e kadar ciddi olduğunu canlı yayında anlattı. Serengil, "Ünlü olduğum ve için riskli olduğu için kimse ameliyatımı yapmak istemiyor" dedi. İşte zor günler geçiren ünlü ismin yaptığı açıklamanın detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2021 09:20 GÜNCELLEME 17.12.2021 09:20 HAYAT
Seren Serengil durumunu üzülerek anlattı! "Ünlü olduğum için kimse ameliyatımı yapmak istemiyor"
Seren Serengil durumunu üzülerek anlattı! "Ünlü olduğum için kimse ameliyatımı yapmak istemiyor"

Seren Serengil canlı yayında yaptığı açıklamalarla geçirdiği zor dönemi anlattı. Çok fazla zayıflayan ve ağır sağlık problemleri yaşayan ünlü isim, sunuculuğunu ve yorumculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz adlı programda açıklamalarda bulundu. Ünlü isim "Ünlü olduğum ve için riskli olduğu için kimse ameliyatımı yapmak istemiyor" şeklinde konuştu. İşte Serengil'in sağlığı hakkında yaptığı o açıklamanın detayları...

Hastane Ameliyat İçin Rıza Videosu İstedi

Seren Serengil sağlık durumunu canlı yayında açıkladı. Dumping sendromu nedeniyle gireceği ameliyat öncesindeki son canlı yayınına çıkan ve korkularını dile getiren Serengil, doktorların da korktuğunu söyledi. Ameliyat öncesinde birçok doktorla görüştüğünü ve doktorların risk içermesi nedeniyle sorumluluk almak istemediğini söyleyen Seren Serengil, ameliyat olacağı hastanede onay videosunun çekildiğini belirtti.

"Ünlü Olduğum İçin Kimse Ameliyat Etmek İstemiyor"

Canlı yayında ameliyatıyla ilgili bilgilendirme yapan Seren Serengil, "Dediğim gibi dün doktor çağırdı beni görüntülü onayımı aldılar. Riskli bir ameiliyat olduğunu baştan beri söylüyordu. Doktor için de çok zor, ünlü olduğum için onlar da sorumluluk almak istemiyor.

Kimse yapmak istemiyor ameliyatımı. Bütün olabilecek her şeyden bahsetti. Ne yapacağını da bilmiyor. Bir önceki doktorum ve hastane ısrarla ameliyat videomu vermediği için içeride mide ameliyatı mı olacak revizyon ameliyatı mı olacak orada göreceğiz.
" şeklinde konuştu.

Ameliyat Tam 6 Saat Sürecek

Ameliyat hakkında diğer detayları da anlatan Serengil, "Normalde kesik olmadan yapılan bir ameliyat ama kesebileceğini söyledi. Hepsini içeriye girdikten sonra göreceğim dedi. 6 saat sürecek ameliyatım. 1 ay daha böyle gidersen siroz olacaksın dedi. Ben seni iyi edeceğimi düşünüyorum dedi. Allah yukarıda... Bu gece yatıracaklar, bağırsaklarım temizlenecek. Sabaha ameliyat olacağım öğleden sonra çıkmış olacağım." dedi.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Bilgili Kadın 2 yıl önce Şikayet Et
    Seren serengil samimi bir insan program yaptigi kisiler arasinda cok daha saf ve iyi niyetli ben sahsim adina ona sifa ve saglik diliyorum Allah'tan..insaallah iyi olursun ve guzel bir baslangic yaparsin zatrn guzel bir kadinsin,bunlara gerek yoktu eminim simdi sende oyle dusunuyorsundur..saglikla..
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    "Allah yukarıda" demek doğru değil. Bu Allah'a mekan isnat etmek olduğu için problemli bir söylem. Allah mekandan münezzehtir.
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    insan yaradılış haliyle fazla oynamamalı. Allahın verdiği güzellik neyimize yetmiyor ki, her tarafımızı delik deşik ediyoruz. yaradılışta kusur mu arıyoruz. işte ondan sonra ahlar vahlar para etmiyor, giden geri gelmiyor ey insan.
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin çok gecmiş olsun
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın vermis olduğu uzuvları beğenmeyip şekilden şekile giren sen degilmiydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR